Prijavite se na brezplačni tedenski informativni bilten.

Pridružite se 40.000 zadovoljnim prejemnikom e-priročnika.

Prijavi se Priporoči vsebino prijatelju

Moj spletni priročnik

Brezplačni seminar - »Kako prodajati živilske izdelke na italijanskem trgu in zbiranje interesa za udeležbo na predstavitvi slovenskih podjetij in izdelkov v italijanskih trgovskih verigah«, Ljubljana

Številka 24-2018 | Področje: Poslovni dogodki

Datum: 22. junij 2018

Kraj: v hotelu Austria Trend (dvorana Cassiopea), Dunajska 154, Ljubljana

Javna agencija SPIRIT Slovenija in Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo ter Slovensko deželno gospodarsko združenje (SDGZ) v sodelovanju s podjetjem IDEA3, organizira brezplačni seminar z naslovom: »Kako prodajati živilske izdelke na italijanskem trgu«.

Dogodek bo potekal v petek, 22. junija 2018 v hotelu Austria Trend (dvorana Cassiopea), Dunajska 154, Ljubljana in je namenjen predvsem podjetjem iz živilsko predelovalne industrije, vabljena tudi podjetja iz drugih sektorjev (izdelki za osebno nego in čiščenje, itd.) ki  želijo vstopiti italijanski trg oziroma želijo povečati prodajo na tem 62 milijonskem in iščejo agenta.

Predstavniki podjetja IDEA 3 (konzultatntsko podjetje) bodo udeležencem podali specifične informacije o italijanskem trgu s poudarkom na marketingu in predstavitvi izdelkov, ter informacije o pomembnosti vidnosti na prodajnih mestih ter cenikih. Na seminarju boste izvedeli kateri so glavni kriteriji za vstop v večje trgovske verige v pokrajinah Furlanija Julijska krajina, Veneto in Trentino Alto Adige (COOP,  VEGA, .)… kot tudi manjše butične trgovine ob meji. Seznanili se boste tudi o italijanskih normativih (higienski standard, UVAC ipd.) ter označevanju in tehničnih listih, ki so ključnega pomena za vstop na italijansko tržišče.

Podjetje IDEA 3 ima za seboj že uspešna sodelovanja s trgovsko verigo COOP ter tudi drugimi večjimi trgovci. Do sedaj jim je uspelo v njihove trgovine uvrstiti proizvode nekaterih večjih, kot tudi manjših slovenskih podjetij.

Kot nadaljevanje seminarja bomo septembra 2018 v okviru tako imenovanega »Dneva slovenskih dobaviteljev« za izbrana slovenska podjetja organizirali predstavitev/sestanek s predstavniki italijanskih trgovskih verig in manjših trgovin ob meji ter HoReCa.

Prijava: Vsa zainteresirana podjetja vabimo, da najkasneje do ponedeljka, 11. junija 2018 svoj interes za sodelovanje potrdite tako, da v angleškem ali italijanskem jeziku izpolnite elektronsko prijavnico.

Na osnovi prejetih prijavnic/predstavitev bodo izbor podjetij za septembrsko predstavitev po seminarju opravili predstavniki IDEA3 skupaj z vodstvi trgovskih verig in trgovcev, ki bodo sodelovali na septembrski predstavitvi.

Kotizacije ni.

Dodatne informacije: SPIRIT Slovenija, javna agencija, Kontaktna oseba: Tina Lukan, Tel: (01) 5309 826, e-naslov: ujob/mvlboAtqjsjutmpwfojb/tj.


Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne
Sorodni članki

Zagotovite si

brezplačne podporne storitve za svoje podjetje

Pridružite se

hitro rastočim podjetjem v inovativnem okolju

bodite obveščeni

in se naročite na tedenski informativni bilten

Preglejte ponudbo

domačih javnih razpisov