Prijavite se na brezplačni tedenski informativni bilten.

Pridružite se 40.000 zadovoljnim prejemnikom e-priročnika.

Prijavi se Priporoči vsebino prijatelju

Moj spletni priročnik

Brezplačna delavnica - »Delovna sreča je ključ do uspeha«, Maribor

Številka 24-2018 | Področje: Poslovni dogodki

Datum: 14. junij 2018, ob 14. uri

Kraj: v prostorih Andragoškega zavoda Maribor (Ljudska univerza / učilnica 201), Maistrova ulica 5, Maribor

Društvo kadrovskih delavcev Maribora, Lenarta in Slovenske Bistrice in kooperativa za upravljanje znanja Paleta znanj vas vabita na brezplačno delavnico z naslovom: »Delovna sreča je ključ do uspeha«, ki bo potekala v četrtek, 14. junija 2018, ob 14 uri, v prostorih Andragoškega zavoda Maribor (Ljudska univerza / učilnica 201), Maistrova ulica 5, Maribor. Posvet bo trajal predvidoma do 15.30 ure.

Na junijskem srečanju Društva kadrovskih delavcev Maribora, Lenarta in Slovenske Bistrice bodo govorili o tem, zakaj je lahko delovna sreča tisti odločilni strateški dejavnik, ki podjetja spremeni v zaželene delodajalce. Takšne, ki bodo pridobili in obdržali najboljše kadre, ustvarili več dobička in imeli srečne stranke, kar bistveno pripomore k njihovi večji konkurenčnosti (tudi na trgu delovne sile).

Pogovarjali se boste o tem, kaj je delovna sreča, kako postane način življenja, zakaj je pomembna in zakaj predstavlja pravo odločitev za podjetje. Seznanili se boste s primeri dobre prakse in poiskali načine, kako lahko poskrbimo za svojo delovno srečo.

Delavnica bo potekala v izvedbi Maje Lončar in Petre Božič Blagajac iz Palete znanj. Maja in Petra sta strokovnjakinji z več kot 20-letnimi izkušnjami na področju komuniciranja, marketinga ter upravljanja rasti in razvoja ljudi ter organizacij.

Udeležba na dogodku je brezplačna.

Dodatne informacije: Več informacij najdete na www.facebook.com/paletaznanj/ in na blogu: https://paletaznanjblog.wordpress.com/.


Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne


Nazaj

Zagotovite si

brezplačne podporne storitve za svoje podjetje

Pridružite se

hitro rastočim podjetjem v inovativnem okolju

bodite obveščeni

in se naročite na tedenski informativni bilten

Preglejte ponudbo

domačih javnih razpisov