Prijavite se na brezplačni tedenski informativni bilten.

Pridružite se 40.000 zadovoljnim prejemnikom e-priročnika.

Prijavi se Priporoči vsebino prijatelju

Moj spletni priročnikBrezplačni TOP pogovorni večer - »Podjetniška miselnost malo drugače«, Škofja Loka

Številka 20-2018 | Področje: Poslovni dogodki

Datum: 21. maj 2018, ob 19. uri

Kraj: Galerija F. Miheliča v Kašči, Spodnji trg 1, Škofja Loka

Gostje večera:

  • Škofjeločanka mag. Sara Oblak Speicher je mama, žena, podjetnica, avtorica in nekdanja športnica, ki jo je košarka pred 14-imi leti iz domače Škofje Loke pripeljala v New York, kjer živi še danes. Kot coachinja za miselnost, poslovna strateginja in mentorica pomaga podjetnicam in podjetnikom definirati nove možnosti, zarisati nove načrte in jih podpreti pri njihovi uresničitvi. Združuje namreč praktičnost, psihologijo in intuicijo, kar omogoča strankam, da preidejo iz vsakodnevnega garanja do več dobička, več časa, več sproščenosti, višjega namena in več zadovoljstva. Pri svojem delu črpa iz več kot 20-letnih izkušenj prebijanja vzorcev in premagovanja izzivov, kot so pomanjkanje samozaupanja, jezikovne prepreke, kulturne razlike, brezposelnost, poporodna depresija, pregorelost in sindrom majhnosti. V tem je našla pogum, da sledi srcu in odločnost, da pretvori ideje v realnost.
  • Miha Podgornik je biatlonski trener, ultramaratonec, ekstremni športnik, udeleženec ekstremnih ekspedicij ... človek brez meja. Leta 2016 je skupaj s prijateljem hrvaškim smučarjem Ivico Kostelićem na smučeh prečkal Islandijo, aprila 2017 pa sta se podala še na 550 km dolgo pot preko Grenlandije. Prihaja iz podjetniške družine, njegova pokojna mama je bila znana vrtnarka in tudi ultramaratonka Ruth Podgornik Reš.
  • Ste vedeli, da oddaja Ambienti nastaja v Škofji Loki? Mateja in Domen Košir, mati in sin, sta urednica in režiser TV oddaje Ambienti. Posnela sta pilotsko oddajo, jo pokazala na RTV Slovenija in tako so začeli. Mateja je pustila službo na revijah in odprla podjetje Matador produkcija, video produkcija d.o.o. Do danes so posneli že več kot 180 objektov in jih predvajali v 55-ih oddajah. Vsako oddajo si ogleda do 200.000 gledalcev, 24 oddaj (prvo in drugo sezono) so odkupili v Srbiji. Njihove posnetke so predvajali tudi portali Lonely Planet,TrevelNews, Inhabitat, Avantagard. Ustvarili so tudi portal: www.tvambienti.si, ki je postal vodilni portal za gradnjo, obnovo in opremljanje v Sloveniji. Lani so imeli 1.300.000 ogledov. Sočasno so začeli še snemati reklame za oglaševalce in pokrivati prireditve.

V okviru dogodka se bo na info točki predstavila tudi SPOT svetovanje Gorenjska, Razvojna agencija Sora d.o.o.

  • Pogovor bo vodila Monika Tavčar.
  • Predstavitev SPOT svetovanje Gorenjska, Razvojna agencija Sora d.o.o. na info točki bo izvedla Jana Šifrar.

Udeležba na dogodku je brezplačna.

Prijava: Vsa zainteresirana mikro, mala in srednje velika podjetja ter potencialne podjetnike vabijo, da svojo udeležbo na pogovornem večeru potrdijo na:

Prijava za obisk info točke SPOT svetovanje Gorenjska, Razvojna agencija Sora d.o.o. ni potrebna.

Dodatne informacije o pogovornem večeru:

Dodatne informacije o predstavitvi SPOT svetovanje Gorenjska, Razvojna agencija Sora d.o.o.: jana.sifrar@ra-sora.si.

TOP pogovorni večer: »Podjetniška miselnost malo drugačE«je sofinanciran s strani občin: Škofja Loka, Gorenja vas - Poljane, Železniki in Žiri. Predstavitev SPOT svetovanje Gorenjska, Razvojna agencija Sora d.o.o. na info točki pa je sofinancirana s pomočjo Evropskega sklada za regionalni razvoj, Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo ter SPIRIT Slovenija, javna agencija.


Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne


Nazaj

Zagotovite si

brezplačne podporne storitve za svoje podjetje

Pridružite se

hitro rastočim podjetjem v inovativnem okolju

bodite obveščeni

in se naročite na tedenski informativni bilten

Preglejte ponudbo

domačih javnih razpisov