Prijavite se na brezplačni tedenski informativni bilten.

Pridružite se 40.000 zadovoljnim prejemnikom e-priročnika.

Prijavi se Priporoči vsebino prijatelju

Moj spletni priročnik

Poslovno sodelovanje - 13. 3. 2018

Številka 11-2018 | Področje: B2B - ponudba : povpraševanje

Borzo poslovnega sodelovanja najdete tukaj, celotna borza mednarodnega poslovnega sodelovanja pa je dostopna na spletnem naslovu: www.een.si/merlin/.

Podrobnejše informacije o ponudbah lahko dobite pri kontaktnih osebah navedenih spodaj.

BRRU20171221010

Rusko podjetje je razvilo interaktivno enciklopedijo flore in favne, ki zajema vse prosto živeče živali. Namenjena je ljudem vseh starosti, ki imajo radi naravo in jih zanima več o tem. Podjetje išče partnerje v tujini za pomoč pri izboljšanju projekta v okviru sporazuma o storitvah.

Oddaja interesa

BRSG20180217002

Singapursko podjetje za distribucijo  medicinskih pripomočkov išče nove produkte za svoj prodajni portfelj na področju inovativnih medicinskih izdelkov za starajočo se družbo, da bi ponudilo medicinske rešitve za starejše na področjih rehabilitacije, geriatrične oskrbe, psihiatrične ocene, zdravljenja ter upravljanja z zdravili. Ciljni trgi so starajoče se prebivalstvo v azijskih državah. Podjetje  evropskim podjetjem, ki imajo tovrstne rešitve ponuja sporazum o distribucijskih storitvah.

Oddaja interesa

BRPL20180119001

Poljska trgovina s čevlji, ki ponuja otroško obutev, išče zanesljive proizvajalce visoko kakovostne otroške obutve. Salon išče proizvajalce obutve, ki zagotavljajo čevlje, ki naj bi bili izdelani samo iz naravnega usnja. Podjetje ponuja proizvodni dogovor.

Oddaja interesa

BRPL20180125001

Poljska trgovska družba išče inovativne in ekološke izdelke  notranjih in zunanjih zaključnih materialov (na primer stenske obloge in druge naravne materiale za »ozadja«) in gradbenih materialov za distribucijo na poljskem trgu. Podjetje lahko deluje kot distributer ali komercialni zastopnik na Poljskem.

Oddaja interesa

BRSE20180226001

Švedska trgovska družba trži in prodaja zdrave prehrambne izdelke. Podjetje išče proizvajalce suhega sadja in zeliščnih infuzij  (podobno čaju) ter želi z njimi sklepati sporazume o proizvodnji suhega sadja in zeliščnih infuzij.

Oddaja interesa

BRSG20180217001

Singapursko podjetje, specializirano za distribucijo in integracijo brezžičnih in radijskih sistemov ter podporne storitve za javno varnost, rudarstvo, obnovljive vire energije, transport, morsko, kopensko in naftno in plinsko industrijo, želi razširiti svoj proizvodni in storitveni portfelj ter išče evropske ponudnike ali proizvajalce, ki ponujajo radijske in brezžične rešitve ali izdelke prek pogodbe o trgovskem zastopanju.

Oddaja interesa

BRUK20180213002

Britansko podjetje razvija inovativno tehnologijo za zaščito spletnega prostora s pomočjo kvantnih ključev za šifriranje. Podjetje ima vrsto aplikacij, za vojaško obrambo, za internet stvari za industrijo in aplikacijo za boljše povezan prometni sistem za pametna mesta. Podjetje ima zmogljivosti razvoja programske opreme in strojne opreme ter išče proizvodnega parterja za proizvodnjo varnostnih strojnih modulov.

Oddaja interesa

BRPL20171205001

Poljski proizvajalec naravnih, ekoloških in 100% veganskih izdelkov za nego kože išče dolgoročno sodelovanje s zanesljivim dobaviteljem kartonskih cevk z ravnimi kapicami. Podjetje zanima  sklepanje pogodb z zanesljivimi podizvajalci iz tujine.

Oddaja interesa

BRBG20180208001

Bolgarsko zagonsko podjetje, ki je zelo aktivno v socialni psihologiji in socialnem treningu, išče inovativne psihoterapevtske tehnike, izdelke, komplete in igre / igrače itd. za duševno, delovno in družinsko dobrobit. Podjetje ponuja svoje distribucijske storitve na bolgarskem trgu. Potencialni partnerji so podjetja, raziskovalne skupine, nevladne organizacije, umetniki in obrtniki.

Oddaja interesa

BRUK20180214001

Britansko podjetje, specializirano za inovativne, domiselne  dodatke ter darila, z bogatimi izkušnjami na področju prodaje na drobno in povezavami s številnimi trgovinskimi oddelki, spletnimi trgovinami in prodajalci na drobno, išče nove inovativne produkte  mednarodnih proizvajalcev in jim ponuja distribucijo v skladu s sporazumi o distribuciji ali trgovinskem zastopanju.

Oddaja interesa

BRPL20180124001

Podjetje iz Poljske, ki deluje na trgu od leta 1991, je proizvajalec delovnih oblačil in distributer širokega spektra izdelkov, povezanih z zaščito delavcev. Podjetje išče poslovne partnerje za predstavitev njihovih izdelkov na poljskem ali tujih trgih. Ponujeni izdelki morajo biti visokokakovostni, s potrebnimi certifikati in tehnično dokumentacijo. V primeru premijskih blagovnih znamk podjetje želi skleniti ekskluzivno pogodbo o distribuciji  kot prednostno obliko sodelovanja.

Oddaja interesa

BRSE20180223001

Švedsko podjetje za zdravo hrano želi skleniti sporazum o proizvodnji s proizvajalcem, ki lahko proizvaja prigrizke na osnovi fižola in indijskega trpotca (psyllium), ki so na voljo v treh različnih okusih. Čipsi so bogati z beljakovinami in vlakninami, brez glutena, laktoze in koruze, primerni tudi za vegane. Švedsko podjetje bo zagotovilo recepte, od proizvajalca pa pričakuje, da ima dostop do dobaviteljev različnih sestavin.

Oddaja interesa

Gospodarska zbornica Slovenije

Enterprise Europe Network - Slovenija

Dimičeva 13, 1000 Ljubljana

Kontaktna oseba: Petra Arzenšek

Tel: 01 / 589 81 56

E-mail: qfusb/bs{fotflAh{t/tj

Mariborska razvojna agencija

Enterprise Europe Network - Slovenija

Pobreška cesta 20, 2000 Maribor

Kontaktna oseba: Jolanda Damiš

Tel: 02 / 333 13 07

E-mail: ffoAnsb/tj in kpmboeb/ebnjtAnsb/tj

Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije

Enterprise Europe Network – Slovenija

Celovška 71, p.p. 2350, SI-1000 Ljubljana

Kontaktna oseba: Edina Zejnić

Tel: 01 / 583 05 86

E-mail: fejob/{fkojdAp{t/tj

Univerza na Primorskem

Enterprise Europe Network - Slovenija

Garibaldijeva 18, SI-6000 Koper

Kontaktna oseba: Sebastjan Rosa

Tel: 05 / 663 77 13

E-mail: tfcbtukbo/sptbA{st/vqs/tj


Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne
Sorodni članki

Zagotovite si

brezplačne podporne storitve za svoje podjetje

Pridružite se

hitro rastočim podjetjem v inovativnem okolju

bodite obveščeni

in se naročite na tedenski informativni bilten

Preglejte ponudbo

domačih javnih razpisov