Prijavite se na brezplačni tedenski informativni bilten.

Pridružite se 40.000 zadovoljnim prejemnikom e-priročnika.

Prijavi se Priporoči vsebino prijatelju

Moj spletni priročnik

Vabilo podjetjem za vstop v nabavno verigo avtomobilskega koncerna Hyundai / Hyundai Motor Manufacturing Czech (Slovenija)

Številka 10-2018 | Področje: Poslovni dogodki

Javna agencija SPIRIT Slovenija vabi zainteresirana slovenska podjetja iz avtomobilskega sektorja k posredovanju interesa za vstop v nabavno verigo Hyundai/ Hyundai Motor Manufacturing Czech (HMMC) oziroma okrepitvi sodelovanja z enim vodilnih proizvajalcev vozil na svetu.

Predvidoma konec marca ali začetek aprila bomo skupaj s Hyundai/ HMMC organizirali dogodek »Dan slovenskih dobaviteljev (Slovene Supplier's Day)« v Sloveniji ter predstavitve izbranih slovenskih podjetij in proizvodov pred vidnimi predstavniki in nakupnimi odločevalci tega avtomobilskega koncerna.

Hyundai/ Hyundai Motor Manufacturing Czech (HMMC) želi razširiti svojo mrežo dobaviteljev v Sloveniji, in sicer s proizvodi, ki se nahajajo na seznamu v prilogi. Skladno z nabavno politiko iščejo potencialne dobavitelje, ki lahko ponudijo visoko kvalitetne proizvode (seznam v prilogi) in izpolnjujejo naslednje pogoje, ki so med drugim tudi kriteriji za izbiro:

  • imajo pridobljene pomembnejše certifikate za avtomobilsko industrijo (npr. ISO/ TS 16949 ali IATF, itd.),
  • so globalni dobavitelj z lokalno proizvodnjo v Sloveniji, ali pa lokalni dobavitelj, ki sodeluje z OEM (in je pri tem izkušen dobavitelj).

Prijave: Vsa zainteresirana podjetja vabimo, da svoj interes potrdite tako, da v angleškem jeziku izpolnite e-prijavnico in priložen vprašalnik ter si s tem zagotovite možnost predstavitve vašega podjetja in proizvodov pred vidnimi predstavniki in  nakupnimi odločevalci Hyundai /HMMC.

Izpolnjeni vprašalnik pošljite do četrtka, 8. marca 2018, na e-naslov: npkdb/cfdjolsfuAtqjsjutmpwfojb/tj.

Na osnovi prejetih vprašalnikov-predstavitev bo Hyundai/ HMMC izbral slovenska podjetja, ki bodo imela priložnost predstavitve na dogodku »Dan slovenskih dobaviteljev«. Z izbranimi podjetji se bomo naknadno dogovorili o načinu in terminu predstavitve podjetja in proizvodov pred vidnimi predstavniki in nakupnimi odločevalci avtomobilskega koncerna.

Dodatne informacije: SPIRIT Slovenija, javna agencija, Kontaktna oseba: Mojca Bec Inkret, Tel: (01) 53 09 811, e-naslov: npkdb/cfdjolsfuAtqjsjutmpwfojb/tj.

Elektronski dokumenti:

Aktivnost je financirana s strani Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo.


Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne




Sorodni članki

Zagotovite si

brezplačne podporne storitve za svoje podjetje

Pridružite se

hitro rastočim podjetjem v inovativnem okolju

bodite obveščeni

in se naročite na tedenski informativni bilten

Preglejte ponudbo

domačih javnih razpisov