Prijavite se na brezplačni tedenski informativni bilten.

Pridružite se 40.000 zadovoljnim prejemnikom e-priročnika.

Prijavi se Priporoči vsebino prijatelju

Moj spletni priročnik

Poslovno sodelovanje - 13. 2. 2018

Številka 07-2018 | Področje: B2B - ponudba : povpraševanje

1 0
Koristnost članka
1 oseb je članek označilo kot koristen.

Borzo poslovnega sodelovanja najdete tukaj, celotna borza mednarodnega poslovnega sodelovanja pa je dostopna na spletnem naslovu: www.een.si/merlin/.

Podrobnejše informacije o ponudbah lahko dobite pri kontaktnih osebah navedenih spodaj.

BRBE20160325001

Belgijsko podjetje, specializirano za proizvodnjo opreme za trgovine na drobno išče podizvajalca ali proizvajalca svojih proizvodov. Poslovne partnerje išče predvsem na območju Vzhodne Evrope.

Oddaja interesa

BRDE20161215002

Nemško telekomunikacijsko podjetje išče partnerje za razvoj omrežja pri mednarodnih in domačih telekomunikacijskih pristojbinah, pogojih in rešitvah. Ciljni trgi so območje EU, Norveške in Švice. Podjetje želi v ciljnih državah pri določenih pogojih znižati stroške komunikacije. Ena možnost je ustanovitev skupnega podjetja v domači državi potencialnega partnerja. Možno pa je tudi sodelovanje v okviru pogodbe o storitvah.

Oddaja interesa

BRSE20180118001

Švedsko podjetje, ki je specializirano za distribucijo, prodajo in tržne aktivnosti z raznimi produkti, nudi svoje usluge kot trgovski posrednik za ekološke in organske produkte za dojenčke pri vstopanju na švedski trg. Podjetje ponuja sodelovanje v okviru distribucijskega in trgovinskega sporazuma za razširitev palete izdelkov.

Oddaja interesa

BRFR20180103001

Francoska oblikovalka izdelkov za dom išče obrtnike za izdelavo njenih kreacij. Izdelki so namenjeni za domačo uporabo. Prav tako pa so primerni za restavracije, trgovine z dekorativnimi izdelki in za notranje oblikovalce. Izdelki bi se prodajali v prodajalnah in preko spleta. Iskani obrtniki morajo biti izučeni v izdelovanju košar ali v izdelovanju senčnikov za luči ali v izdelovanju krožnikov, skled in skled za solate. Sodelovanje je možno v okviru sporazuma o proizvodnji.

Oddaja interesa

BRPL20171127002

Poljsko podjetje želi sodelovati kot distributer ali kot zastopnik za kozmetiko in naravne produkte namenjene ljudem z alergijami. Prav tako ponujajo tudi produkte, ki so namenjeni za preventivo pri alergijah. Razvili so distribucijsko mrežo na poljskem trgu. Podjetje želi sodelovati z evropskimi podjetji na podlagi sporazuma o trgovskem zastopanju ali kot distributer.

Oddaja interesa

BRNL20180124001

Nizozemsko podjetje ponuja storitve za podjetja pri iskanju prodajnega zastopnika za nizozemski trg. Na tem področju imajo dvajset let izkušenj. Svojo stranko spremljajo pri vzpostavitvi sistema naročanja, prodaje in po prodajnih storitev. Ponujajo sodelovanje v okviru sporazuma o trgovskem zastopanju.

Oddaja interesa

BRRO20160701001

Romunsko podjetje, ki se ukvarja z vodovodnimi, centralnimi in klimatskimi inštalacijami si prizadeva postati distributer za evropske dobavitelje v Romuniji.

Oddaja interesa

BRPL20180126001

Poljsko podjetje, ki se ukvarja z umetniško fotografijo išče izdelovalca ali dobavitelja fotografskih okvirjev in fotografskih ozadij. Podjetje bi izdelke uporabljajo pri svoji dejavnosti, prav tako pa bi jih preko spleta prodajali skupaj z ostalo opremo za profesionalne fotografe. Zanimajo se za sodelovanje preko pogodbe o proizvodnji ali distribuciji.

Oddaja interesa

BRUK20160129001

Podjetje izvira iz Velike Britanije, kjer projektirajo, izdelujejo in dobavljajo kavlje, ki lahko dvignejo predmete težke do 2500 ton. Iščejo primerno podjetje, ki bi za njih izdelovalo omenjene izdelke na podlagi sporazuma o proizvodnji.

Oddaja interesa

Gospodarska zbornica Slovenije

Enterprise Europe Network - Slovenija

Dimičeva 13, 1000 Ljubljana

Kontaktna oseba: Petra Arzenšek

Tel: 01 / 589 81 56

E-mail: qfusb/bs{fotflAh{t/tj

Mariborska razvojna agencija

Enterprise Europe Network - Slovenija

Pobreška cesta 20, 2000 Maribor

Kontaktna oseba: Jolanda Damiš

Tel: 02 / 333 13 07

E-mail: ffoAnsb/tj in kpmboeb/ebnjtAnsb/tj

Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije

Enterprise Europe Network – Slovenija

Celovška 71, p.p. 2350, SI-1000 Ljubljana

Kontaktna oseba: Edina Zejnić

Tel: 01 / 583 05 86

E-mail: fejob/{fkojdAp{t/tj

Univerza na Primorskem

Enterprise Europe Network - Slovenija

Garibaldijeva 18, SI-6000 Koper

Kontaktna oseba: Sebastjan Rosa

Tel: 05 / 663 77 13

E-mail: tfcbtukbo/sptbA{st/vqs/tj


Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne
Sorodni članki

Zagotovite si

brezplačne podporne storitve za svoje podjetje

Pridružite se

hitro rastočim podjetjem v inovativnem okolju

bodite obveščeni

in se naročite na tedenski informativni bilten

Preglejte ponudbo

domačih javnih razpisov