Prijavite se na brezplačni tedenski informativni bilten.

Pridružite se 40.000 zadovoljnim prejemnikom e-priročnika.

Prijavi se Priporoči vsebino prijatelju

Moj spletni priročnik

Javni razpis za izbiro študentskih domov za študijsko leto 2018/2019

Številka 07-2018 | Področje: Razpisi

Objavljeno: Uradni list RS, Št. 8, Datum: 9. 2. 2018, Stran: 329

Predmet razpisa: Javni razpis za izbiro študentskih domov za študijsko leto 2018/2019 se objavlja za izbiro zasebnih zavodov in drugih zasebnih pravnih oseb ter samostojnih podjetnikov posameznikov, registriranih za dejavnost študentskih domov, ki sprejemajo študente v skladu z določili pravilnika in ki jim bo Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport dodeljevalo subvencije za bivanje študentov.

Namen razpisa: Namen javnega razpisa je povečanje bivalnih zmogljivosti za študente. Ministrstvo zaradi celostnega reševanja problematike bivanja študentov preko javnega razpisa izbira zasebne študentske domove, ki s svojimi kapacitetami dopolnjujejo in povečujejo bivalne zmogljivosti za študente.

Pogoji za sodelovanje: Več o pogojih najdete tukaj.

Vrednost razpisa: Okvirna višina sredstev javnega razpisa, namenjenih za subvencioniranje bivanja študentov v zasebnih študentskih domovih v študijskem letu 2018/2019, je največ do 192.000,00 EUR, kar pomeni 500 ležišč.

Razpisnik: Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport

Rok: Rok za oddajo vlog je ne glede na vrsto prenosa pošiljke sreda, 28. 2. 2018, do 12. ure, v Glavno pisarno Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport, Masarykova cesta 16, 1000 Ljubljana.

Dodatne informacije: Vsa dodatna pojasnila v zvezi z javnim razpisom lahko zainteresirani do konca javnega razpisa dobijo na e-naslovu: hq/nj{tAhpw/tj, s pripisom: 6000-1/2018.

Razpisna dokumentacija: Prijavna obrazca in razpisno dokumentacijo lahko zainteresirani prijavitelji dobijo z dnem objave v Uradnem listu Republike Slovenije na spletnih straneh ministrstva.

Več: Več o javnem razpisu najdete tukaj.


Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne
Sorodni članki

Zagotovite si

brezplačne podporne storitve za svoje podjetje

Pridružite se

hitro rastočim podjetjem v inovativnem okolju

bodite obveščeni

in se naročite na tedenski informativni bilten

Preglejte ponudbo

domačih javnih razpisov