Prijavite se na brezplačni tedenski informativni bilten.

Pridružite se 40.000 zadovoljnim prejemnikom e-priročnika.

Prijavi se Priporoči vsebino prijatelju

Moj spletni priročnik

Mladi podjetnik leta 2018

Številka 50-2017 | Področje: Za mlade

1 0
Koristnost članka
1 oseb je članek označilo kot koristen.

Vir in informacije: Zavod mladi podjetnik, http://mladipodjetnik.si/

Izbor Mladi podjetnik leta je projekt Zavoda mladi podjetnik, namenjen odkrivanju talentov med mladimi podjetniki v Sloveniji. Njihove uspehe želijo predstaviti širši javnosti in tako prispevati k promociji podjetništva med podjetniki začetniki.

Iščejo novo mlado podjetnico ali podjetnika leta! Nagrade in komisija so pripravljene, čakajo samo še na prijave! Boš ravno ti prejel-a laskavi naslov, veliko medijske pozornosti in 15 tisoč evrov nagrad?

Mlade podjetnice in podjetnike vabijo, da se udeležite izbora za Mladega podjetnika leta. Izbrali bodo mladega podjetnika oziroma podjetnico, ki se je s svojim dosedanjim delom v podjetju izkazal/a za nadpovprečno uspešnega, inovativnega ter prodornega. Pomembno je, da deluje v etični panogi, je bolj ali manj samorasel podjetnik/ca in deluje v panogi, ki je bodočim mladim podjetnikom zanimiva in čimbolj realno dosegljiva. Želijo si, da zmagovalec, kot uspešen mladi podjetnik, služi kot zgled slovenskim mladim podjetnikom.

Zakaj naj se prijavim?

Zmagovalec prejme laskavi naziv »Mladi podjetnik leta 2018«.

Tekmovanje je medijsko zelo odmevno - zmagovalec sodeluje v številnih intervjujih in predstavitvah. Njegovo podjetje pridobi veliko medijsko podporo s strani Zavoda mladi podjetnik, o izboru poročajo vsi največji mediji v Sloveniji.

Mamljive so tudi nagrade: teh bo v letošnjem letu za preko 15 tisoč evrov, poskrbeli bodo za vse, kar potrebujete za pospešek poslovanja!

Prijavite se lahko od 1. 1. 2018 do 31. 5. 2018 (do polnoči). Poznejših prijav ne bodo upoštevali.

Dodatne informacije in prijave


Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne


Nazaj

Zagotovite si

brezplačne podporne storitve za svoje podjetje

Pridružite se

hitro rastočim podjetjem v inovativnem okolju

bodite obveščeni

in se naročite na tedenski informativni bilten

Preglejte ponudbo

domačih javnih razpisov