Prijavite se na brezplačni tedenski informativni bilten.

Pridružite se 40.000 zadovoljnim prejemnikom e-priročnika.

Prijavi se Priporoči vsebino prijatelju

Moj spletni priročnik

Začenja se nova sezona vseslovenskega podjetniškega tekmovanja POPRI

Številka 50-2017 | Področje: Za mlade

Vir in informacije: Radio Koper, 30.11.2017, www.radiokoper.si

Primorski tehnološki park pa začenja novo sezono vseslovenskega podjetniškega tekmovanja POPRI, ki vzpodbuja mlade k iskanju inovativnih idej. Tekmujejo v treh kategorijah - Osnovnošolci, srednješolci in študenti. Lani je tekmovalo več kot 400 študentov s 130 podjetniškimi idejami. Srednješolska zmagovalna ekipa je z idejo Medeni butik Čebela na mednarodnem tekmovanju v Združenih državah Amerike dosegla srebrno medaljo.

Letošnje tekmovanje prinaša pomembno novost. V projekt se je vključil koncern Kolektor, ki s Primorskim tehnološkim parkom že sodeluje na področju start-up podjetij. Tekmovalcem bodo postavili štiri izzive.

Ti izzivi so vsi s področja digitalizacije. To je področje, na katerega Kolektor vstopa kot en nov partner. Pričakujemo inovativne, take drzne ideje, ki jih je možno implementirati tudi v eni pametni tovarni ali pa tovarni prihodnosti.

Če bodo ekipe imele željo, da idejo spravijo v samo podjetje, ali pa naredijo svoje podjetje, ker bi lahko Kolektor tudi sodeloval kot razvojni partner, bodo tega zelo veseli.

Tekmovalne ekipe in posamezniki morajo do 21. marca 2018 izdelati svojo podjetniško idejo in jo prijaviti v predpisani obliki.


Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne
Sorodni članki

Zagotovite si

brezplačne podporne storitve za svoje podjetje

Pridružite se

hitro rastočim podjetjem v inovativnem okolju

bodite obveščeni

in se naročite na tedenski informativni bilten

Preglejte ponudbo

domačih javnih razpisov