Prijavite se na brezplačni tedenski informativni bilten.

Pridružite se 40.000 zadovoljnim prejemnikom e-priročnika.

Prijavi se Priporoči vsebino prijatelju

Moj spletni priročnik

Brezplačni MP dogodek - »Od študentskega dela do milijona evrov prometa« - Luka Železnik in Dejan Kobal, Ljubljana

Številka 50-2017 | Področje: Poslovni dogodki

Datum: 6. december 2017, od 15 do 17. ure

Kraj: NLB Center inovativnega podjetništva, Ljubljana

Luka Železnik in Dejan Kobal sta mlada podjetnika, ki sta med študijem vzpostavila blagovno znamko Kingsbox in hitro opozorila nase. Hitro rastoče podjetje se ukvarja s spletno prodajo opreme za funkcionalno vadbo.

Na brezplačnem dogodku, ki bo potekal 6. decembra 2017, se bosta predstavila Luka Železnik in Dejan Kobal iz podjetja Tng oprema.

KingsBox - funkcionalna vadba za vse

Mlada podjetnika Luka Železnik in Dejan Kobal sta podjetje Tng oprema ustanovila v času študija. Začela sta leta 2015 kar v domači garaži, v podjetje vložila 7500 evrov, ki sta jih zaslužila s študentskim delom, in se popolnoma posvetila svojim nalogam. V prvem letu sta zaslužila 10 tisoč evrov, nato pa se je njuna pot strmo vzpela.

Z željo, da bi funkcionalno vadbo razširila med širšo populacijo in v funkcionalne centre privabila več ljudi ter da bi hkrati tako posameznikom kot tudi funkcionalnim centrom ponudila opremo vrhunske kakovosti po odličnih in dostopnih cenah, sta oblikovala blagovno znamko KingsBox.

Ponudbo opreme v spletni trgovini sta Luka in Dejan v kratkem času povečala z dveh na 200 izdelkov, v letošnjem letu pa se ta številka približuje 300 izdelkom. Vsi izdelki so oblikovani v Evropi, glede na natančne načrte pa so nato izdelani na Kitajskem ali v Sloveniji. V Sloveniji je izdelanih že 60 odstotkov ponujenih produktov.

Podjetnika organizirata tudi posebne dogodke, povezane s funkcionalno vadbo, v okviru katerih na njuni opremi vadi tudi po tisoč ljudi. Tako širita glas o svoji blagovni znamki med zainteresirane posameznike, ki potrebujejo posamezne kose opreme za domačo rabo ali pa želijo opremiti lastno telovadnico. Slednjim podjetje Tng Oprema ponuja tudi pomoč pri promociji in včlanitev v klub Royal Family.

V letošnjem letu do milijona evrov prodaje

S celostno ponudbo opreme za funkcionalno vadbo, kakršne ne premore noben konkurenčni prodajalec v Evropi, konkurenčno ceno, službo za podporo uporabnikom, kvaliteto, prilagodljivostjo in iznajdljivostjo sta Luka in Dejan v letu 2016, drugem letu poslovanja, prepričala ogromno število kupcev v Sloveniji in Italiji - s prodajo sta zaslužila skoraj 400.000 evrov. V letu 2017 sta že presegla okroglo številko milijon evrov prodaje.

Seveda vsega tega nista dosegla sama in iz garaže. Luka v podjetju skrbi za račune, podporo uporabnikom in spletno stran, Dejan pa za družabna omrežja, marketing in razvoj. Njuna ekipa danes šteje 6 članov, pred kratkim pa sta svoje zaloge preselila v skladišče, ki se razprostira na kar 400 m2.

Kako jima je uspelo?

Dejan in Luka nam bosta na podlagi svoje zgodbe, ki jo je vredno slišati iz prve roke, delila nasvete za lažji vstop v podjetništvo. Zgodbo bomo razdelili v tri faze:

  • faza ideje,
  • faza realizacije ideje,
  • faza rasti podjetja.

Na predavanje ste vabljeni vsi, ki:

  • bi radi črpali motivacijo za razvoj ideje iz odlične zgodbe blagovne znamke KingsBox,
  • imate idejo, vendar ne veste, kako se je lotiti,
  • že razvijate svojo idejo in potrebujete napotke za hitrejši napredek.

Dogodek bo potekal po naslednjem programu:

15.00 - 15.45

Dejan Kobal in Luka Železnik: Kako se je začela najina zgodba

15.45 - 14.15

Pogovor z gostoma o prvih korakih in načrtih za prihodnost

16.15 - 16.30

Čas za vprašanja publike

16.30 - 17.45

Čas za druženje v prijetnem ambientu CIP

Dodatne informacije in prijave


Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne
Sorodni članki

Zagotovite si

brezplačne podporne storitve za svoje podjetje

Pridružite se

hitro rastočim podjetjem v inovativnem okolju

bodite obveščeni

in se naročite na tedenski informativni bilten

Preglejte ponudbo

domačih javnih razpisov