Prijavite se na brezplačni tedenski informativni bilten.

Pridružite se 40.000 zadovoljnim prejemnikom e-priročnika.

Prijavi se Priporoči vsebino prijatelju

Moj spletni priročnik

Evropska sredstva za plačevanje dajatev prek spleta

Številka 42-2017 | Področje: Priložnosti doma

1 0
Koristnost članka
1 oseb je članek označilo kot koristen.

Vir in informacije: STA, 27. 9. 2017, www.sta.si

Vladna služba za razvoj in evropsko kohezijsko politiko je izdala odločbo o finančni podpri projektu ePlačam, ki bo omogočil plačevanje nekaterih obveznih dajatev prek spleta ter dostop do spletne banke in plačil prek mobilnih naprav. Za projekt bo namenjenih skoraj 490.000 evrov, 392.000 evrov bo prispeval Evropski socialni sklad.

Projekt, sofinanciran z evropskimi sredstvi, bo proračunskim uporabnikom omogočal, da bodo prek modula za spletno predstavitev svojih storitev uporabnikom lažje ponudili storitve, na drugi strani pa bo za uporabnike dostop poenostavljen in cenejši kot plačevanje prek ustaljenih bančnih poti.

Projekt prinaša tudi kakovostnejšo storitev proračunskih uporabnikov, saj bodo njihove storitve prek enotnega portala in prek sodobnejših poti dostopnejše, do njih pa bodo uporabniki brezplačno dostopali ter tudi brez dodatnih stroškov plačevali storitve s plačilnimi ali kreditnimi karticami in z mobilnimi napravami.

Proračunski uporabniki bodo lahko tudi dostopali do poslovne analitike svojih podatkov v sistemu, kar jim bo omogočilo lažji in hitrejši pregled nad poslovanjem. Na ta način se bo zagotovila poenostavitev poslovanja proračunskih uporabnikov, boljša dostopnost za uporabnike storitev, znižanje stroškov uporabnikov in večja transparentnost.


Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne
Sorodni članki

Zagotovite si

brezplačne podporne storitve za svoje podjetje

Pridružite se

hitro rastočim podjetjem v inovativnem okolju

bodite obveščeni

in se naročite na tedenski informativni bilten

Preglejte ponudbo

domačih javnih razpisov