Prijavite se na brezplačni tedenski informativni bilten.

Pridružite se 40.000 zadovoljnim prejemnikom e-priročnika.

Prijavi se Priporoči vsebino prijatelju

Moj spletni priročnik

TOP podjetniški program 2017

Številka 38-2017 | Področje: Za mlade

Vir in informacije: Primorske novice, 4. 9. 2017, www.primorske.si, Avtor: Nace Novak

Predhodnih dveh podjetniških programov v PTP se je udeležilo 20 startup ekip. Več kot polovica jih nadaljuje z razvojem ideje.

V Primorskem tehnološkem parku zbirajo prijave v TOP podjetniški program, za katerega pravijo, da bo udeležence pripeljal do uspešne prodaje izdelkov in storitev, hitrega razvoja podjetja in jih izstrelil med podjetniške zvezde.

TOP podjetniški program je sestavljen iz treh sklopov izbranih predavanj, do 30 ur mentorstva podjetnikov in brezplačne uporabe coworking prostora v Primorskem tehnološkem parku (PTP).

Zainteresirani ustanovitelji podjetij ali nosilci podjetniških idej se lahko prijavijo do 13. septembra 2017 s prijavnico, ki je na voljo na spletni strani PTP.

Znanje, stiki in zagonska sredstva

Ekipe, ki se bodo udeležile brezplačnega TOP programa, katerega vrednost je po oceni njegovih snovalcev 2500 evrov na udeleženca, bodo prisluhnile petim uveljavljenim predavateljem iz gospodarstva, ki bodo udeležence v šestih tednih popeljali od raziskave trga in testiranja izdelkov oziroma storitve do prve prodaje in uspešne uporabe prodajnih kanalov.

Vsaki ekipi bo za hitrejši razvoj dodeljen mentor, ki bo tedensko sledil njenemu napredku. Najboljše ekipe bodo prejele tudi priložnost, da se predstavijo pred investitorji, poslovnimi agenti, zaposlenimi v pospeševalnikih oziroma podpornih okoljih in tako pridobijo pomembne kontakte in zagonska sredstva.

Začetek programa

Podjetniški program se bo začel s spoznavnim srečanjem 21. septembra 2017, izbrane ekipe pa bodo z delom začele 25. septembra 2017.

Predavanja in druge obveznosti programa bodo dvakrat tedensko v popoldanskem času v prostorih PTP v Vrtojbi.

Več o programu


Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne
Sorodni članki

Zagotovite si

brezplačne podporne storitve za svoje podjetje

Pridružite se

hitro rastočim podjetjem v inovativnem okolju

bodite obveščeni

in se naročite na tedenski informativni bilten

Preglejte ponudbo

domačih javnih razpisov