Prijavite se na brezplačni tedenski informativni bilten.

Pridružite se 40.000 zadovoljnim prejemnikom e-priročnika.

Prijavi se Priporoči vsebino prijatelju

Moj spletni priročnik

140.000 evrov za spodbujanje razvoja podjetništva v občini Brežice

Številka 38-2017 | Področje: Dodatek

1 0
Koristnost članka
1 oseb je članek označilo kot koristen.

Vir in informacije: Ansat TV Posavska televizija, 1. 9. 2017, http://ansat-tv.si/

Vse do 15. septembra 2017 se lahko zainteresirani podjetniki prijavijo na Razpis za pospeševanje razvoja podjetništva v občini Brežice za leto 2017, ki je namenjen sofinanciranju investicijskih vlaganj (90.000 evrov), sofinanciranju stroškov za odpiranje novih delovnih mest (30.000 evrov), za sodelovanje na sejmih s predstavitvami inovativnih produktov ter storitev (10.000 evrov) in za subvencijo najemnin v starem mestnem jedru (10.000 evrov).

Sofinanciranje začetnih investicij zajema stroške nakupa nove proizvodne in storitvene opreme, pri sofinanciranju stroškov odpiranja novih delovnih mest, povezanih z investicijo, pa bodo v skladu s smernicami sprejete »Strategije turizma občine Brežice 2017-2021« imeli prednost prijavitelji, ki z novimi zaposlitvami dokazujejo povečanje števila nočitev. Dodatno je omogočeno sofinanciranje stroškov udeležbe na sejmih podjetnikom, ki bodo na sejmih predstavljali turistično ponudbo in inovativne turistične produkte. Ti bodo imeli, skladno s smernicami sprejete strategije turizma, prednost pred ostalimi prijavitelji.

Besedilo javnega razpisa za pospeševanje razvoja podjetništva je objavljeno v Uradnem listu RS in na spletni strani Občine Brežice (http://www.brezice.si/).

Vir: Občina Brežice


Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne
Sorodni članki

Zagotovite si

brezplačne podporne storitve za svoje podjetje

Pridružite se

hitro rastočim podjetjem v inovativnem okolju

bodite obveščeni

in se naročite na tedenski informativni bilten

Preglejte ponudbo

domačih javnih razpisov