Prijavite se na brezplačni tedenski informativni bilten.

Pridružite se 40.000 zadovoljnim prejemnikom e-priročnika.

Prijavi se Priporoči vsebino prijatelju

Moj spletni priročnik

41. Business Meetups Nova Gorica

Številka 35-2017 | Področje: Poslovni dogodki

Datum: 24. avgust 2017, ob 19. uri

Kraj: v lokalu Gallus Beer Bar v Novi Gorici

Primorski tehnološki park vas vabi na poletni 41. Business Meetups Nova Gorica, ki bo potekal 24. avgusta 2017 s pričetkom ob 19. uri v lokalu Gallus Beer Bar v centru Nove Gorice.

Z vami bo Jernej Pangeršič, ki je pri zelo mladih, 22-ih letih prevzel vodenje podjetniškega inkubatorja Katapult iz Trbovelj, ki je v letu 2016 nastal na pobudo domačega podjetja Dewesoft in tako postal najmlajši direktor z misijo spodbujanja podjetništva v zasavski regiji in Sloveniji.

Jernej se je po intenzivnem programu socialnega podjetništva na ameriški univerzi Watson in odličnim ponudbami za službo v ZDA, odločil za vrnitev domov. Vabljeni, da prisluhnete njegovi odlični karierni poti in mladostnemu zagonu za dvig zaposljivosti in podjetnosti.

Program:

18.30 - 19.00

Predstavitev gosta  ter  podjetniških priložnosti v Primorskem tehnološkem parku

19.00 - 20.00

Pogovor z gostom

20.00 - 20.30

Vprašanja in odprta diskusija

Po pogovoru z gostom sledi prijetno avgustovsko druženje!

Moderator dogodka: Rok Gulič, OLLO Audio tools in start-up mentor.

Business Meetups Nova Gorica so promocijsko motivacijski dogodki, ki se redno izvajajo v novogoriškem lokalu Gallus Beer bar z namenom identifikacije novih poslovnih idej in zagona novih podjetij s potencialom hitre rasti. Business Meetups gostije uspešne podjetnike in podjetnice, s katerimi predstavlja najsodobnejše teme iz start-up podjetništva, omogoča izmenjavo dobrih podjetniških zgodb, znanja, izkušenj, navezovanje novih poslovnih vezi ter novih poslovnih priložnosti.

Dogodek sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Dogodek se izvaja v okviru prednostne naložbe 3.1 Spodbujanje podjetništva, zlasti z omogočanjem lažje gospodarske izrabe novih idej in spodbujanjem ustanavljanja novih podjetij, vključno s podjetniškimi inkubatorji.


Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne
Sorodni članki

Zagotovite si

brezplačne podporne storitve za svoje podjetje

Pridružite se

hitro rastočim podjetjem v inovativnem okolju

bodite obveščeni

in se naročite na tedenski informativni bilten

Preglejte ponudbo

domačih javnih razpisov