Prijavite se na brezplačni tedenski informativni bilten.

Pridružite se 40.000 zadovoljnim prejemnikom e-priročnika.

Prijavi se Priporoči vsebino prijatelju

Moj spletni priročnik

Kooperacijsko srečanje - »Meet4Business« - Agra 2017 na področju KMETIJSTVA IN ŽIVILSTVA, Gornja Radgona

Številka 26-2017 | Področje: Poslovni dogodki

Datum: 29. avgust 2017

Kraj: Gornja Radgona

Mariborska razvojna agencija/Enterprise Europe Network organizira kooperacijsko srečanje - »MEET4BUSINESS« - Agra 2017, ki bo potekalo 29. avgusta 2017 v Gornji Radgoni v okviru 55. Mednarodnega Kmetijsko Živilskega Sejma AGRA 2017.

AGRA je s svojo več kot 50 letno tradicijo na stičišču štirih evropskih držav že vrsto let največji tovrstni gospodarski in strokovni dogodek v Sloveniji in širši regiji. Gospodarski zato, ker na njem sodeluje preko 1.700 razstavljavcev iz 30-ih držav, strokovni pa zato, ker se na njem predstavijo vse ključne strokovne inštitucije ter poteka preko 150 strokovnih in družabnih dogodkov.

Kooperacijsko srečanje predstavlja edinstveno priložnost podjetjem, obrtnikom, organizacijam in zainteresiranim posameznikom za navezovanje stikov in izmenjavo izkušenj s potencialnimi poslovnimi partnerji iz Slovenije in Evropskih držav. Program je sestavljen tako, da na podlagi vnaprej izbranih srečanj omogoča podjetjem individualne sestanke s potencialnimi partnerji.

Tematska področja:

  • trajnostni turizem za razvoj,
  • hrana iz naše bližine,
  • trajnostno kmetovanje,
  • trajnostno gospodarjenje z gozdovi,
  • kmetijska tehnika za visoko učinkovito in trajnostno kmetovanje.

Po kooperacijskem srečanju vas vabijo na predavanje, v sklopu osveščanja lastnikov družinskih podjetij o pomenu pravočasne priprave in o različnih tehnikah prenosa podjetja na naslednike. Vsebina strokovnega predavanja je vrednotenje podjetja v postopku prenosa lastništva družinskih podjetij. Predavala bo Mateja Ahej iz Superior svetovalne družbe. Predavanju bo sledila predstavitev dobrih praks: seznanitev s priložnostmi in pastmi družinskega podjetništva. Ob koncu bo sledilo mreženje in izmenjava izkušenj. Trajanje: 1h. Predavanje bo potekalo v istih prostorih kot kooperacijsko srečanje.

Prijava: Prijavite se lahko na spletni povezavi: http://meet4businessagra2017.talkb2b.net/. Rok za prijavo je 22. 8. 2017.

Dodatne informacije: Mariborska razvojna agencija/ Enterprise Europe Network, Kontaktna oseba: Jolanda Damiš, Tel: (02) 333 13 07, e-posta: ffoAnsb/tj.

Elektronski dokumenti:


Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne


Nazaj

Zagotovite si

brezplačne podporne storitve za svoje podjetje

Pridružite se

hitro rastočim podjetjem v inovativnem okolju

bodite obveščeni

in se naročite na tedenski informativni bilten

Preglejte ponudbo

domačih javnih razpisov