Prijavite se na brezplačni tedenski informativni bilten.

Pridružite se 40.000 zadovoljnim prejemnikom e-priročnika.

Prijavi se Priporoči vsebino prijatelju

Moj spletni priročnik

40. Business Meetups Nova Gorica

Številka 26-2017 | Področje: Poslovni dogodki

Datum: 22. junij 2017, ob 19. uri

Kraj: v lokalu Gallus Beer Bar v centru Nove Gorice

Primorski tehnološki park vas vabi na jubilejno in poletno obarvani, 40. Business Meetups Nova Gorica, ki bo potekal 22. junija 2017 s pričetkom ob 19. uri v lokalu Gallus Beer Bar v centru Nove Gorice.

Z vami bo Georgije Bosiger iz uspešnega podjetja Elaphe, ki vam bo zaupal, kako razvijati tehnološko zahtevne izdelke za svetovni trg. Elaphe je svetovno znani proizvajalec elektronskih pogonov na svetu in šteje kar 80 zaposlenih. Elaphe se lahko pohvali s številnimi dosežki: patentirana tehnologija z največjim navorom glede na velikost in težo motorja za električna vozila / razvitih že preko 15 elektro motorjev, vgrajenih v 20 različnih električnih vozil / prejemniki številnih uglednih nagrad kot so: Naj podjetniška ideja, Mladi manager leta 2016, Zlata Nit 2016 in European Venture Contest 2010 in 2014.

Več o podjetju: www.elaphe-ev.com.

Program dogodka:

18.30 - 19.00

Predstavitev gosta  ter podjetniških priložnosti v Primorskem tehnološkem parku

19.00 - 20.00

Pogovor z gostom

20.00 - 20.30

Vprašanja in odprta diskusija

Moderator dogodka: Rok Gulič, OLLO Audio tools in start-up mentor.

***

Business Meetups Nova Gorica so promocijsko motivacijski dogodki, ki se redno izvajajo v novogoriškem lokalu Gallus Beer bar z namenom identifikacije novih poslovnih idej in zagona novih podjetij s potencialom hitre rasti. Business Meetups gostije uspešne podjetnike in podjetnice, s katerimi predstavlja najsodobnejše teme iz start-up podjetništva, omogoča izmenjavo dobrih podjetniških zgodb, znanja, izkušenj, navezovanje novih poslovnih vezi ter novih poslovnih priložnosti.

Dogodek sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Dogodek se izvaja v okviru prednostne naložbe 3.1 Spodbujanje podjetništva, zlasti z omogočanjem lažje gospodarske izrabe novih idej in spodbujanjem ustanavljanja novih podjetij, vključno s podjetniškimi inkubatorji.


Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne
Sorodni članki

Zagotovite si

brezplačne podporne storitve za svoje podjetje

Pridružite se

hitro rastočim podjetjem v inovativnem okolju

bodite obveščeni

in se naročite na tedenski informativni bilten

Preglejte ponudbo

domačih javnih razpisov