Prijavite se na brezplačni tedenski informativni bilten.

Pridružite se 40.000 zadovoljnim prejemnikom e-priročnika.

Prijavi se Priporoči vsebino prijatelju

Moj spletni priročnik

Brezplačni seminar - »Evropska sredstva so na voljo, ste pripravljeni?«, Ljubljana

Številka 18-2017 | Področje: Poslovni dogodki

Datum:

  • 10. maj 2017, od 11.00 do 12.30 ure
  • 22. maj 2017, od 14.00 do 15.30 ure

Kraj: Dunajska cesta 136, Ljubljana

Izvajalec: Data d.o.o.

Za evropska sredstva lahko kandidirajo in jih prejmejo tudi mikro in mala podjetja, vendar je dobro, če se na razpise pravočasno pripravite. Evropska sredstva so postala pomemben del razvoja in rasti uspešnih podjetij v EU, svojo konkurenčnost pa lahko z njimi okrepite tudi v vašem podjetju.

Vsebina izobraževanja:

Nastia Flegar ima večletne izkušnje na področju pridobivanja evropskih sredstev. Specializirala se je predvsem za področje centraliziranih razpisov, v okviru katerih ima bogate izkušnje s pripravo in implementacijo projektov.

Za evropska sredstva lahko kandidirajo in jih prejmejo tudi mikro in mala podjetja, vendar je dobro, če se na razpise pravočasno pripravite.

Evropska sredstva so pomemben del razvoja in rasti uspešnih podjetij v EU, svojo konkurenčnost pa lahko z njimi okrepite tudi v vašem podjetju. Z evropskimi sredstvi lahko sofinancirate investicije v osnovna in obratna sredstva ali pa zaposlujete nove sodelavce, jih namenite za izobraževanja ali usposabljanja. Če boste na pridobivanje evropskih sredstev dobro in pravočasno pripravljeni imate večje možnosti, da jih boste dobili.

Na seminarju vam zato predstavijo, kje lahko najdete aktualne razpise, kako se lotiti priprave besedila prijave na razpis in na kaj morate biti pri tem pozorni. Odločevalci bodo vaše podjetje, vašo poslovno zamisel in druge načrte spoznali samo preko vaše prijave, zato jo morate pripraviti čimbolj kakovostno. Na razpise se morate pripraviti vnaprej, saj kljub temu, da so roki oddaje projektne dokumentacije običajno dovolj dolgi, celotnega projekta ne morete začeti pripravljati šele, ko je objavljen konkreten razpis. Na razpise morate biti pripravljeni vnaprej!

Preden se lotite prijav na razpise za evropska sredstva, morate pripraviti kakovosten poslovni načrt. Zato so za vas pripravili tudi brezplačni seminar z naslovom: "Kako pripraviti uspešen poslovni načrt".

Program:

Kaj je potrebno vedeti o sredstvih EU, ki so na voljo?

  • Pomen evropskih politik, strategij in programov in njihova povezava z razpisi.
  • Katere politike, strategije in programe poznamo?
  • Osnovne značilnosti najpomembnejših razvojnih programov.
  • Domači razpisi in razpisi EU - razlike in značilnosti.

Kako se lotiti pridobivanja EU sredstev?

  • Kako poiskati aktualne razpise?
  • Kako se lotiti prijave na javni razpis?
  • Katerim napakam se lahko izognemo?

Komu je izobraževanje namenjeno?

Podjetnikom, ki razmišljajo o pridobivanju evropskih sredstev za sofinanciranje zagona podjetja, poslovanja podjetja, investicij, zaposlovanja, izobraževanja ali razvojnih projektov.

Predavateljica: Nastia Flegar

Seminar je brezplačen!

Dodatne informacije in prijave

Aktivnost se izvaja v okviru projekta "VEM 2016 in 2017", ki ga financirajo SPIRIT Slovenija, Javna agencija, RS, Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo in Evropski sklad za regionalni razvoj.


Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne


Nazaj

Zagotovite si

brezplačne podporne storitve za svoje podjetje

Pridružite se

hitro rastočim podjetjem v inovativnem okolju

bodite obveščeni

in se naročite na tedenski informativni bilten

Preglejte ponudbo

domačih javnih razpisov