Prijavite se na brezplačni tedenski informativni bilten.

Pridružite se 40.000 zadovoljnim prejemnikom e-priročnika.

Prijavi se Priporoči vsebino prijatelju

Moj spletni priročnik

Spoznajte ameriško poslovno okolje preko enomesečnega programa v Chicagu

Številka 15-2017 | Področje: Kažipot po globalnem trgu

1 0
Koristnost članka
1 oseb je članek označilo kot koristen.

Vir in informacije: CEED Slovenija, http://ceed-slovenia.org/chicago/

CEED kot partner WorldChicaga vabi vse podjetnike in predstavnike podjetniškega podpornega okolja, da se prijavijo na enomesečno izmenjavo v Chicago, ki bo potekala oktobra 2017, z rokom prijave do 15. aprila 2017.

Če se želite širiti v ZDA in/ali spoznati ameriško poslovno in podjetniško okolje, izkoristite priložnost in se prijavite na enomesečni »tailor-made« program, ki bo potekal oktobra 2017 v Chicagu.

To bo tudi zadnja, šesta izmenjava za slovenske podjetnike v Chicagu v triletnem obdobju, kjer se je izmenjave udeležilo 20 podjetnikov ali predstavnikov podjetniškega podpornega okolja.

Več

Za koga: za podjetnike (v starosti od 25-40 let), ki so ustanovitelji tehnoloških (s tehnologijo povezanih) podjetij in predstavnike podjetniškega podpornega okolja.

Kako poteka: Vsak izbrani udeleženec en mesec sodeluje z gostujočo organizacijo/podjetjem, izbrano glede na vaše potrebe, hkrati pa tako v sklopu programa, ki ga organizira WorldChicago kot individualno na vsakodnevnih podjetniških in poslovnih dogodkih, spoznavate poslovno čikaško okolje, pridobivate nove kontakte in se družite z enako mislečimi.

Vsi stroški (potovanja, nočitve in prehrane) so kriti.

Program bo potekal od 12. oktobra do 17. novembra 2017.

Prijave sprejemajo do 15. aprila 2017.

Več informacij o programu in prijave

Zakaj Chicago? Čikaško startup okolje je še vedno mlado (cca 10 let), startup podjetja so izrazito B2B fokusirana in delujejo v najrazličnejših industrijah, ravno zaradi močnega centra korporacij, ki imajo sedež v Chicagu; hkrati pa se razvijajo v IoT center v ZDA. Za čikaške poslovneže je značilna »mid-west hard working« mentaliteta in so zelo odprti za spoznavanje.


Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne
Sorodni članki

Zagotovite si

brezplačne podporne storitve za svoje podjetje

Pridružite se

hitro rastočim podjetjem v inovativnem okolju

bodite obveščeni

in se naročite na tedenski informativni bilten

Preglejte ponudbo

domačih javnih razpisov