Prijavite se na brezplačni tedenski informativni bilten.

Pridružite se 40.000 zadovoljnim prejemnikom e-priročnika.

Prijavi se Priporoči vsebino prijatelju

Moj spletni priročnik

Po agente in zastopnike v Rim (Italija)

Številka 15-2017 | Področje: Poslovni dogodki

Datum: od 25. do 27. maja 2017

Kraj: Rim, Italija

Vabimo vas, da se pridružite gospodarski delegaciji v Rim, kjer bo med 25. in 27. majem letos potekal mednarodni B2B dogodek FORUM AGENTI ROMA.

Udeležbo slovenskih podjetij organizirajo skupaj javna agencija SPIRIT Slovenija ter Ministrstvo za zunanje zadeve, ki sofinancirata udeležbo ter Veleposlaništvo RS iz Rima in Gospodarska zbornica Slovenije, ki sta izvajalca skupnega nastopa slovenskih podjetij.

Po štirih letih bo spomladansko srečanje z italijanskimi agenti letos potekalo ponovno na novem razstavišču Fiera di Roma. Tridnevni mednarodni dogodek je namenjen vzpostavljanju neposrednih kontaktov med ponudniki izdelkov in/ali storitev, ki iščejo zastopnike in agente za vstop ali širjenje poslovanja na 40 milijonskem italijanskem trgu. Poleg italijanskih organizatorji napovedujejo tudi možnost udeležbe španskih in francoskih agentov.

Za slovenska podjetja bodo srečanja z agenti in zastopniki potekala v okviru slovenskega razstavnega prostora, kjer bo imelo vsako prijavljeno podjetje svoj prostor za individualne sestanke ter razstavljanje manjših izdelkov in predstavitvenih materialov.

Na osnovi potrditve udeležbe na poslovnem dogodku v Rimu bo moralo vsako prijavljeno podjetje poravnati sorazmerni lastni delež najema razstavnega prostora, ki bo obračunan glede na število vseh prijavljenih podjetij. Predvideno je, da bo strošek najema stojnice in stroškov organizatorjev (vpis v katalog, internet stran, objava v tiskanih medijih, izdelava logotipa na stojnici, ostali stroški organizatorjev…) znašal največ med 800 in 900 € + DDV na podjetje. Podjetja so obvezna ta strošek poravnati pred udeležbo na poslovnem dogodku, saj so le tako upravičena do nižjega - subvencioniranega stroška udeležbe. (Polna cena udeležbe znaša namreč 2.450 € + italijanski davek (IVA)).

Ostale stroške udeležbe v poslovni delegaciji (prevozi, hotelske namestitve, pošiljanje in vračilo eksponatov in predstavitvenih materialov in drugi dodatni stroški) krijejo udeleženci sami.

Prijava: Interes za udeležbo potrdite čim prej preko elektronske aplikacije italijanskih organizatorjev. Prijavite se lahko do zasedenosti razpoložljivih prostih mest. Končni rok za prijave je 25. april 2017.

Dodatne informacije:g. Marko Jare, Tel: (01) 5898 158, e-pošta: nbslp/kbsfAh{t/tj


Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne


Nazaj

Zagotovite si

brezplačne podporne storitve za svoje podjetje

Pridružite se

hitro rastočim podjetjem v inovativnem okolju

bodite obveščeni

in se naročite na tedenski informativni bilten

Preglejte ponudbo

domačih javnih razpisov