Prijavite se na brezplačni tedenski informativni bilten.

Pridružite se 40.000 zadovoljnim prejemnikom e-priročnika.

Prijavi se Priporoči vsebino prijatelju

Moj spletni priročnik

Še vedno na voljo sredstva za študije izvedljivosti inovativnih projektov malih in srednjih podjetij

Številka 13-2017 | Področje: Priložnosti doma

Vir in informacije: Javna agencija SPIRIT Slovenija, 2. 3. 2017, http://www.spiritslovenia.si/

Javna agencija SPIRIT Slovenija obvešča potencialne prijavitelje, da je za 2. odpiranje vlog v okviru Javnega razpisa »Dopolnjevanje SME instrumenta - Faza 1« na voljo 210.000 EUR sredstev. Rok za prijavo na 2. rok je 15. 5. 2017.

Omenjeni razpis je agencija objavila 9. decembra 2016. V okviru javnega razpisa bo sofinancirana izdelava vsaj 30 študij izvedljivosti za inovativne projekte malih in srednjih podjetij (MSP), ki so po predložitvi predloga na prvo fazo SME Instrumenta Obzorje 2020 s strani Evropske komisije prejeli certifikat odličnosti, t. i. »Seal of Exellence«, a zaradi porabe razpoložljivih sredstev niso prišli v izbor za sofinanciranje. Poleg navedenega pa se morajo projekti uvrščati tudi v eno od prednostnih področij uporabe Slovenske strategije pametne specializacije (razen v področje trajnostnega turizma).

Javni razpis bo prispeval k pospeševanju uvajanja obetavnih tehnoloških in netehnoloških inovacij na trg ter krepitvi konkurenčnega položaja podjetij in njihovega uveljavljanja na obstoječih kot tudi novih evropskih in globalnih trgih. MSP-jem bo omogočil pripravo kakovostnejših prijav na drugo fazo SME Instrumenta Obzorje 2020, kot tudi lažji dostop do drugih virov financiranja.

Več o javnem razpisu


Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne


Nazaj

Zagotovite si

brezplačne podporne storitve za svoje podjetje

Pridružite se

hitro rastočim podjetjem v inovativnem okolju

bodite obveščeni

in se naročite na tedenski informativni bilten

Preglejte ponudbo

domačih javnih razpisov