Prijavite se na brezplačni tedenski informativni bilten.

Pridružite se 40.000 zadovoljnim prejemnikom e-priročnika.

Prijavi se Priporoči vsebino prijatelju

Moj spletni priročnik

Brezplačno srečanje - »Koliko vogalov podpiramo ženske v družinskih podjetjih?«, Škofja Loka

Številka 09-2017 | Področje: Poslovni dogodki

Datum: 7. marec 2017, od 17.00 do 19.30 ure

Kraj: v prostorih Coworking centra Lokomotiva, Mestni trg 38, Škofja Loka

Brezplačno srečanje v okviru programa Ženskega podjetništva z naslovom: »Koliko vogalov podpiramo ženske v družinskih podjetjih?«, ki bo potekalo v torek, 7. marca 2017, od 17.00 do 19.30 ure, v prostorih Coworking centra Lokomotiva, Mestni trg 38, Škofja Loka.

Vsebina srečanja:

Na srečanju se boste pogovarjale in delile mnenja o vlogah žensk v družinskih podjetjih, prenašanju odnosov iz družine v podjetje in obratno, o nujni podpori podjetnicam s strani družine, kdaj vključevati otroke v podjetje, kako razdeliti vloge med možem in ženo, da bi prihajalo do čim manj nesoglasij in nenazadnje o nujnosti prostega časa, druženja in potovanj!

Kdo vodi dogodek?

mag. Tina Kociper predstavlja tretjo generacijo v družinskem podjetju Kamen Kociper in je predavateljica in predstojnica Katedre za management in podjetništvo na Univerzi na Primorskem -  Fakulteti za turistične študije v Portorožu. Zase pravi, da ima “dva brata”, starejši ima 45 let in se imenuje Kamen Kociper d.o.o., mlajši je gradbenik, naslednik v podjetju in mu je ime Gregor. Vse ženske v njeni družini so podjetnice. O njihovih, njeni in vaših zgodbah se boste pogovarjale in delile izkušnje!

Komu je dogodek namenjen?

Ženskam, ki jih omenjena tematika zanima, lahko so ustanoviteljice, lastnice, zaposlene v podjetju ali pa o pričetku družinskega podjetja šele razmišljajo.

Dogodek je za udeleženke brezplačen.

Prijave in dodatne informacije: Prijave sprejemajo do petka, 3. marca 2017 oz. do zasedbe prostih mest na Razvojni agenciji Sora, Tel: (04) 50 60 220, e-pošta jogpAsb.tpsb/tj. Pri prijavi navedite točen naziv in naslov podjetja, vaše ime, priimek in e-naslov!

Program Ženskega podjetništva sofinancirajo občine Škofja Loka, Gorenja vas – Poljane, Železniki in Žiri.


Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne
Sorodni članki

Zagotovite si

brezplačne podporne storitve za svoje podjetje

Pridružite se

hitro rastočim podjetjem v inovativnem okolju

bodite obveščeni

in se naročite na tedenski informativni bilten

Preglejte ponudbo

domačih javnih razpisov