Prijavite se na brezplačni tedenski informativni bilten.

Pridružite se 40.000 zadovoljnim prejemnikom e-priročnika.

Prijavi se Priporoči vsebino prijatelju

Moj spletni priročnik

Vabilo k predstavitvi na dogodkih FORUM AGENTI v Italiji (Rim in Milano)

Številka 09-2017 | Področje: Poslovni dogodki

Datum in kraj:

  • od 25. do 27. maja 2017, Rim
  • od 23. do 25. novembra 2017, Milano

Javna agencija SPIRIT Slovenija, Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo v sodelovanju, Gospodarska zbornica Slovenije ter Ministrstvo za zunanje zadeve preko Veleposlaništva v Rimu in Konzulata RS v Milanu, organizirajo udeležbo slovenskih podjetij na dveh poslovnih dogodkih, ki pod imenom FORUM AGENTI vsako leto potekajo v Italiji. V Rimu bo srečanje z italijanskimi agenti in zastopniki potekalo od 25. do 27. maja 2017, v Milanu pa med 23. in 25. novembrom.

Veliko število pridobljenih poslovnih kontaktov, pridobitev in izmenjava informacij o možnostih vstopa na 62 milijonski italijanski trg, predvsem pa dobre izkušnje in zadovoljstvo udeležencev preteklih dogodkov, so razlogi, da želimo tudi letos omogočiti udeležbo zainteresiranih slovenskih podjetij.

Ob tej priložnosti organizatorji pripravljamo dve predstavitvi za podjetja, ki bi želela sodelovati na omenjenih dogodkih, in sicer:

  • na GZS Območni zbornici za severno Primorsko v Novi Gorici, Sedejeva ul. 2 A, v ponedeljek, 13. marca 2017, ob 13.00 uri in
  • na  Gospodarski zbornici v Ljubljani, Dimičeva ul. 13, v torek, 14. marca 2017, ob 12.00 uri.

Prijava: Predstavnike podjetij, ki bi se želeli udeležiti katere od obeh predstavitev vabimo, da sporočijo svojo prijavo po elektronski pošti na e-naslov: nbslp/kbsfAh{t/tj.


Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne


Nazaj

Zagotovite si

brezplačne podporne storitve za svoje podjetje

Pridružite se

hitro rastočim podjetjem v inovativnem okolju

bodite obveščeni

in se naročite na tedenski informativni bilten

Preglejte ponudbo

domačih javnih razpisov