Prijavite se na brezplačni tedenski informativni bilten.

Pridružite se 40.000 zadovoljnim prejemnikom e-priročnika.

Prijavi se Priporoči vsebino prijatelju

Moj spletni priročnik

Poslovno sodelovanje - 28. 2. 2017

Številka 09-2017 | Področje: B2B - ponudba : povpraševanje

Borzo poslovnega sodelovanja najdete tukaj, celotna borza mednarodnega poslovnega sodelovanja pa je dostopna na spletnem naslovu: www.een.si/merlin/.

Podrobnejše informacije o ponudbah lahko dobite pri kontaktnih osebah navedenih spodaj.

TOGR20161122001

Raziskovalni inštitut iz Grčije je razvil inovativen nanomaterial v prašnati obliki. Material, ki ga aktivira UV in navadna svetloba prispeva k čiščenju onesnaženega zraka tako v zaprtih prostorih kot tudi na prostem. Inštitut išče partnerja v industriji barv in lakov.

Oddaja interesa

TOPL20160919001

Poljsko podjetje z dolgoletnimi izkušnjami na področju tehnologij za obdelavo odpadkov, je razvilo novo tehnologijo za obdelavo mešanih komunalnih odpadkov, ki omogoča visok izplen sekundarnih surovin. Odpadke ni potrebno zbirati ločeno, po obdelavi ni ostankov, ki jih bi bilo potrebno odlagati in ni neprijetnih vonjav. Partnerje iščejo v sektorju predelave odpadkov ter lokalnih skupnosti.

Oddaja interesa

TOES20160919001

Špansko podjetje, ki deluje na področju učinkovitejše porabe vode, je izdelalo inovativno, pametno merilno napravo, ki v realnem času meri in prikazuje porabo vode in temperature. Dosedanje izkušnje kažejo, da merilna naprava v povprečju pripomore k okoli 15% zmanjšanju porabe. Iščejo partnerje za tehnično sodelovanje oziroma tržno sodelovanju s tehnično podporo.

Oddaja interesa

BOIT20161010002

Inovativno podjetje iz Italije proizvaja strešnike, ki podpirajo tehnologijo pretvorbe sončne energije neposredno v električno energijo, pri čemer se strešniki estetsko vklapljajo tudi v stanovanjska okolja z bolj tradicionalno gradnjo.

Oddaja interesa

BOPT20161006001

Manjše podjetje iz Portugalske že zdaj ponuja širok nabor kvalitetnih storitev na področju energetike predvsem proizvajalcem energije, prodajalcem električne opreme in podjetjem, ki se ukvarjajo s projektiranjem  na Portugalskem. Podjetje iščejo partnerje, ki želijo z njihovo pomočjo in znanjem vstopiti na Portugalski ali Španski trg.

Oddaja interesa

BRNL20170113001

Nizozemsko podjetje je specializirano za razvoj in inženiring aplikacij interneta stvari (IS). Podjetje za namene novega projekta išče proizvajalce zaslona z zelo specifičnimi, nestandardnimi dimenzijami. Podjetje išče proizvodnji dogovor s proizvajalcem zaslonov, ki je sposoben oblikovati in projektirati zahtevane zaslone. Možno je tudi sodelovanje s podizvajalcem preko zgoraj omenjenega partnerja.

Oddaja interesa

BRUK20161026001

Angleško podjetje specializirano za oblikovanje in distribucijo notranjih otroških izdelkov, kot so otroški skakači in pohištvo, išče proizvodnji dogovor z evropskim podjetjem, ki je sposobno proizvajati lesene izdelke na podlagi modelov angleškega podjetja in ima izkušnje pri delu z upogibanjem vezanega lesa. Z več kot 15 letnimi izkušnjami v oblikovanju izdelkov in prodaje, podjetje želi razširiti svojo paleto izdelkov otroškega pohištva.

Oddaja interesa

BRFR20170105001

Francosko industrijsko podjetje, ki deluje na področju gume, išče dobavitelja opreme majhne velikosti za dekonstrukcijo delov iz gume, ki so zalepljeni s kovinskimi vstavki. Išče sporazum o zunanjem izvajanju storitev.

Oddaja interesa

BRHU20160728001

Madžarska podružnica globalnega proizvodnega podjetja, ki ima obstoječo mrežo več kot 150 različnih dobaviteljev, zaradi svetovne tržne dinamike išče nove dobavitelje z izkušnjami v avtomobilski industriji in industriji gospodinjskih naprav, ki so sposobni zagotoviti kakovostne izdelke, konkurenčne cene in storitve za njihov proizvodni obrat na Madžarskem. Madžarsko podjetje išče partnerje za proizvodnji sporazum.

Oddaja interesa

Gospodarska zbornica Slovenije

Enterprise Europe Network - Slovenija

Dimičeva 13, 1000 Ljubljana

Kontaktna oseba: Petra Arzenšek

Tel: 01 / 589 81 56

E-mail: qfusb/bs{fotflAh{t/tj

Mariborska razvojna agencija

Enterprise Europe Network - Slovenija

Pobreška cesta 20, 2000 Maribor

Kontaktna oseba: Jolanda Damiš

Tel: 02 / 333 13 07

E-mail: ffoAnsb/tj in kpmboeb/ebnjtAnsb/tj

Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije

Enterprise Europe Network - Slovenija

Celovška 71, p.p. 2350, SI-1000 Ljubljana

Kontaktna oseba: Edina Zejnić

Tel: 01 / 583 05 86

E-mail: fejob/{fkojdAp{t/tj

Univerza na Primorskem

Znanstveno-raziskovalno središče

Enterprise Europe Network - Slovenija

Garibaldijeva 18, SI-6000 Koper

Kontaktna oseba: Sebastjan Rosa

Tel: 05 / 663 77 13

E-mail: tfcbtukbo/sptbA{st/vqs/tj


Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne
Sorodni članki

Zagotovite si

brezplačne podporne storitve za svoje podjetje

Pridružite se

hitro rastočim podjetjem v inovativnem okolju

bodite obveščeni

in se naročite na tedenski informativni bilten

Preglejte ponudbo

domačih javnih razpisov