Prijavite se na brezplačni tedenski informativni bilten.

Pridružite se 40.000 zadovoljnim prejemnikom e-priročnika.

Prijavi se Priporoči vsebino prijatelju

Moj spletni priročnik

Brezplačne delavnice socialnega podjetništva za mlade, Koper

Številka 08-2017 | Področje: Poslovni dogodki

Datum: 7., 8., 9. in 14., 15., 16. marec 2017, od 10. do 14. ure

Kraj: e-KAVARNA, Kidričeva 43, Koper

Mlade vabijo k vključitvi v brezplačne delavnice, na katerih bodo prejeli koristna znanja o tem, kako preveriti podjetniško idejo, razviti produkt ali storitev in jo učinkovito predstaviti.

Delavnice temeljijo na metodah neformalnega izobraževanja in so zasnovane na način, da spodbujajo udeleženke/-ce k aktivni participaciji, kreativnosti in inovativnosti. Namenjene so kreativnim mladim, starosti od 18 do 30 let, ki si želijo znanja in kompetenc za aktivacijo na področju razvijanja socialnega podjetništva.

Udeleženci bodo pridobili znanja o družbenih inovacijah, razvoju produktov, preverjanju tržišča, prototipiranju, zbiranju finančnih sredstev in predstavitvi poslovne/projektne ideje.

Prijava: Spletno prijavnico je potrebno izpolniti najkasneje do nedelje, 26. februarja 2017, oz. do zapolnitve prostih mest.

Delavnice socialnega podjetništva za mlade potekajo v okviru ERASMUS+ projekta Evropski HUB model za socialno odgovorne podjetnice/-ke, kjer je osnovno vodilo razvijanje veščin, znanj in kompetenc mladih, z namenom izboljšanja njihove produktivnosti in zaposljivosti na področju socialnega podjetništva ter boljše možnosti pri vključevanju na trg dela.


Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne
Sorodni članki

Zagotovite si

brezplačne podporne storitve za svoje podjetje

Pridružite se

hitro rastočim podjetjem v inovativnem okolju

bodite obveščeni

in se naročite na tedenski informativni bilten

Preglejte ponudbo

domačih javnih razpisov