Prijavite se na brezplačni tedenski informativni bilten.

Pridružite se 40.000 zadovoljnim prejemnikom e-priročnika.

Prijavi se Priporoči vsebino prijatelju

Moj spletni priročnik

Javno povabilo delodajalcem za sofinanciranje prispevka delodajalca na plače zaposlenih na novo ustvarjenih delovnih mestih v občini Ajdovščina za leto 2017

Številka 08-2017 | Področje: Razpisi

Objavljeno: Občina Ajdovščina, 1. 2. 2017, http://www.ajdovscina.si/

Predmet povabila: Predmet javnega povabila je zbiranje ponudb delodajalcev za sofinanciranje prispevka delodajalca na plače zaposlenih na novo ustvarjenih delovnih mestih v občini Ajdovščina.

Ponudbo za sofinanciranje prispevka delodajalca na plače zaposlenih na novo ustvarjenih delovnih mestih v občini Ajdovščina lahko odda delodajalec, registriran kot samostojni poslovni subjekt s svojo matično številko, ki bo s pomočjo subvencije ustvaril novo delovno mesto na območju občine Ajdovščina ter zaposlil osebo(e), za neprekinjeno obdobje najmanj 36 mesecev in polni delovni čas 40 ur tedensko, ali za krajši delovni čas (v primeru zaposlitve invalida) v skladu z odločbo o invalidnosti.

Namen povabila: Povabilo je namenjeno večanju števila delovnih mest in s tem krepitvi gospodarstva v občini Ajdovščina, hkrati pa zmanjševanju stopnje brezposelnosti v občini in regiji.

Cilj povabila: Cilj javnega povabila je omogočiti nastanek 50 novih trajnih delovnih mest v letu 2017 ter zaposlitev oseb za neprekinjeno obdobje vsaj šestintrideset (36) mesecev za polni delovni čas (tj. 40 ur tedensko), ali za delovni čas v skladu z odločbo o invalidnosti.

Pogoji za sodelovanje: Upravičenci do državne pomoči po tem povabilu so: mikro, majhna, srednja, majhna enotna, srednja enotna podjetja ter samostojni podjetniki posamezniki, ki izpolnjujejo pogoje v skladu z zakonodajo o gospodarskih družbah in drugih veljavnih predpisih s tega področja.

Več o pogojih

Vrednost povabila: Višina razpoložljivih sredstev v letu 2017 je 34.000,00 EUR.

Razpisnik: Občina Ajdovščina

Rok: Povabilo je odprto od objave do porabe razpoložljivih sredstev, vendar najdlje do 31. 10. 2017. Zaprtje javnega povabila bo objavljeno na spletni strani Občine.

Dodatne informacije: Kontaktna oseba, pri kateri lahko delodajalci dobijo dodatne informacije, je Janez Furlan.

Morebitna vprašanja se naslovijo pisno na elektronski naslov: kbof{/gvsmboAbkepwtdjob/tj. Odgovori ter morebitne spremembe ali dopolnitve razpisne dokumentacije in razpisnih pogojev bodo objavljeni na spletni strani Občine Ajdovščina v zavihku javni razpisi.

Razpisna dokumentacija: Dokumentacija je na voljo na spletni strani Občine Ajdovščina: http://www.ajdovscina.si/ (v zavihku »javni razpisi«).

Več: Več o javnem povabilu najdete tukaj.


Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne
Sorodni članki

Zagotovite si

brezplačne podporne storitve za svoje podjetje

Pridružite se

hitro rastočim podjetjem v inovativnem okolju

bodite obveščeni

in se naročite na tedenski informativni bilten

Preglejte ponudbo

domačih javnih razpisov