Prijavite se na brezplačni tedenski informativni bilten.

Pridružite se 40.000 zadovoljnim prejemnikom e-priročnika.

Prijavi se Priporoči vsebino prijatelju

Moj spletni priročnik

Javno povabilo za predložitev in sofinanciranje aktivnosti bilateralnega sodelovanja v okviru Programa Finančnega mehanizma EGP (SI02) in Programa Norveškega finančnega mehanizma (SI05)

Številka 08-2017 | Področje: Razpisi

Objavljeno: Uradni list RS, Št. 8, Datum: 17. 2. 2017, Stran: 379

Predmet javnega povabila: Predmet povabila je sofinanciranje aktivnosti bilateralnega sodelovanja v okviru Programa Finančnega mehanizma EGP (SI02) in Programa Norveškega finančnega mehanizma (SI05).

Za financiranje iz Sklada za bilateralno sodelovanje v okviru programa Finančnega mehanizma EGP (SI02) in Sklada za bilateralno sodelovanje v okviru Programa Norveškega finančnega mehanizma (SI05) so upravičene aktivnosti, ki omogočajo povezovanje, izmenjavo in prenos znanja, tehnologij, izkušenj in dobrih praks med nosilci projektov (skupaj s partnerji v projektih) in organizacijami iz donatorskih držav.

Sredstva Sklada za bilateralno sodelovanje v okviru Programa Finančnega mehanizma EGP (SI02) so namenjena za aktivnosti, ki niso bile vključene v odobrene aktivnosti projektov na razpisu Programa Finančnega mehanizma EGP 2009–2014, npr. za udeležbo na seminarjih, študijskih obiskih, konferencah ipd. v Sloveniji, na Norveškem, v Islandiji ali v Lihtenštajnu.

Sredstva Sklada za bilateralno sodelovanje v okviru Programa Norveškega finančnega mehanizma (SI05) so namenjena za aktivnosti, ki niso bile vključene v odobrene aktivnosti vnaprej opredeljenih projektov Programa Norveškega finančnega mehanizma (SI05) in niso bile vključene v odobrene aktivnosti projektov na razpisu Programa Norveškega finančnega mehanizma 2009–2014, npr. za udeležbo na seminarjih, študijskih obiskih, konferencah ipd. v Sloveniji in na Norveškem.

Več

Pogoji za sodelovanje: Več o pogojih najdete tukaj.

Razpisnik: Služba Vlade RS za razvoj in evropsko kohezijsko politiko

Rok: Rok za oddajo vloge je 31. 3. 2017.

Dodatne informacije: Vprašanje se pošlje v elektronski obliki na naslov: hq/twslAhpw/tj, z izpisom »Vprašanje v zvezi z javnim povabilom za predložitev in sofinanciranje aktivnosti bilateralnega sodelovanja v okviru Programa Finančnega mehanizma EGP (SI02) in Programa Norveškega finančnega mehanizma (SI05), št. 4300-1/2017.« Rok za posredovanje vprašanj je najkasneje 10 dni pred rokom za oddajo vlog. Vprašanja in odgovori bodo objavljeni na spletnih straneh: http://eeagrants.si/ in http://norwaygrants.si/ najkasneje 3 dni pred rokom za oddajo vlog.

Razpisna dokumentacija: Dokumentacijo si lahko prijavitelji natisnejo s spletnih strani: http://eeagrants.si/ in http://norwaygrants.si/, kjer najdejo tudi vse druge podatke, povezane z izvedbo javnega povabila.

Več: Več o javnem povabilu najdete tukaj.


Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne


Nazaj

Zagotovite si

brezplačne podporne storitve za svoje podjetje

Pridružite se

hitro rastočim podjetjem v inovativnem okolju

bodite obveščeni

in se naročite na tedenski informativni bilten

Preglejte ponudbo

domačih javnih razpisov