Prijavite se na brezplačni tedenski informativni bilten.

Pridružite se 40.000 zadovoljnim prejemnikom e-priročnika.

Prijavi se Priporoči vsebino prijatelju

Moj spletni priročnik

Brezplačna delavnica - »Triki in pravila poslovnega oblačenja«, Jesenice

Številka 07-2017 | Področje: Poslovni dogodki

1 0
Koristnost članka
1 oseb je članek označilo kot koristen.

Datum: 24. februar 2017, od 10. do 13. ure

Kraj: predavalnica Razvojne agencije Zgornje Gorenjske, Spodnji Plavž 24e, Jesenice

Razvojna agencija Zgornje Gorenjske vas vabi na brezplačno delavnico z naslovom: »Triki in pravila poslovnega oblačenja«, ki bo potekala v petek, 24. februarja 2017, od 10. do 13. ure v predavalnici Razvojne agencije Zgornje Gorenjske, Spodnji Plavž 24e, Jesenice.

Privlačna in ustrezna zunanja podoba podjetnice je osnova za uspešno poslovno pot in enakovredno nastopanje pred konkurenti. Prvi vtis naredimo  svojo zunanjo podobo, nato sledijo besede in vsebina.

Program delavnice: 

  • predstavitev ravni poslovnega oblačenja
  • kateri in koliko modnih dodatkov uporabljamo pri kreiranju poslovne podobe
  • kako in katere vsakdanje kose oblačil lahko kombiniramo k poslovnim kombinacijam
  • triki poslovnega oblačenja
  • kaj je to »vsakdanji petek«
  • najpogostejše napake pri poslovnih izgledih

Vsak dan je obleka sestavni del naše zunanje podobe. Ko gremo v službo, na obisk k prijateljem, v trgovino ali na večerno prireditev. Pa so res vse zunanje podobe in oblačila primerna za vse priložnosti? Na področju kulture oblačenja poznamo več ravni oblačenja glede na raven dogodka, ki se ga udeležujemo. Poslovno udejstvovanje zahteva točno določeno poslovno oblačenje in tudi vedenje. Tako je bilo in ostaja tudi naprej.

Na delavnici boste spoznale ravni poslovnega oblačenja in preverile katera oblačila, modni dodatki so skladni in primerni za naša vsakodnevna službena in poslovna udejstvovanja. Zakaj v vsaki službi ne nosimo kavbojk, pajkic in udobnih natikačev? Kako kombiniramo vsakdanje kose oblačil s poslovnimi in ustvarjamo privlačne kombinacije in zakaj ni prav, ko govorimo o športno - elegantni ravni oblačenja? Ste že slišale za raven oblačenja pod imenom “vsakdanji petek”?

Na delavnici boste neposredno preverile ustreznost vaše poslovne zunanje podobe in jo nadgradile, naredile bolj zanimivo in všečno na oko. Z željo, da se boste pri svojem delu ve počutile prijetno, udobno in lepo in se boste kot partnerke lahko enakovredno kosale s svojimi poslovnimi konkurenti. S seboj prinesite kos oblačila, čevlje ali modni dodatek, ki vam je obtičal v omari in ne veste, kako bi ga koristno uporabile.

Delavnico bo vodila Barbara Merlak, univ.dipl.oec., predavateljica predmeta Stilno svetovanje in pravila vedenja na Višji strokovni šoli za gostinstvo in turizem Bled.

Delavnica je namenjena vsem podjetnicam, potencialnim podjetnicam in drugim, ki jih tematika zanima.

Prijave: Število mest je omejeno. Prijave sporočite na e-naslov: ejobAsbhps/tj ali preko telefona: (04) 581-34-19.

Delavnica je financirana s pomočjo Evropskega sklada za regionalni razvoj, Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo, SPIRIT Slovenija, javna agencija v sklopu projekta VEM točk.


Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne


Nazaj

Zagotovite si

brezplačne podporne storitve za svoje podjetje

Pridružite se

hitro rastočim podjetjem v inovativnem okolju

bodite obveščeni

in se naročite na tedenski informativni bilten

Preglejte ponudbo

domačih javnih razpisov