Prijavite se na brezplačni tedenski informativni bilten.

Pridružite se 40.000 zadovoljnim prejemnikom e-priročnika.

Prijavi se Priporoči vsebino prijatelju

Moj spletni priročnik

Brezplačna informativno - promocijska in tematska delavnica - »Obvladovanje stroškov v podjetju - podjetniško in računovodsko razumevanje stroškov«, Škofja Loka

Številka 07-2017 | Področje: Poslovni dogodki

Datum: 14. marec 2017, od 17.00 do 18.30 ure

Kraj: v prostorih Coworking centra Lokomotiva, Mestni trg 38, Škofja Loka

Obvladovanje stroškov v podjetju je ena od zelo pomembnih veščin, ki vpliva na uspešnost in učinkovitost poslovanja podjetja. Delovni procesi v podjetju niso vedno optimalni, problemi pa postanejo pereči, ko se podjetniki soočajo tako z likvidnostnimi težavami kot tudi z vse večjimi stroški poslovanja.

Razvojna agencija Sora d.o.o. vas vabi na brezplačno informativno - promocijsko in tematsko delavnico z naslovom: »Obvladovanje stroškov v podjetju - podjetniško in računovodsko razumevanje stroškov« (ponovitev uspešne delavnice), ki bo potekala v torek, 14. marca 2017, od 17.00 do 18.30 ure v prostorih Coworking centra Lokomotiva, Mestni trg 38, Škofja Loka.

Vsebina delavnice:

  • Razlike med izdatki, stroški in odhodki
  • Kateri stroški so odvisni od obsega našega poslovanja in kateri ne, oziroma kako povečanje prodaje vpliva na vaše stroške?
  • Katere stroške upoštevamo pri ugotavljanju lastne cene proizvoda ali storitve in zakaj je to pomembno?
  • Kako lahko s konkretnimi ukrepi vplivamo na znižanje stroškov v podjetju?
  • Obvladovanje zalog, plačilni roki kupcev in dobaviteljev - vpliv na likvidnost podjetja

O predavateljici: Nataša Pustotnik je magistrica znanosti na področju podjetništva, univerzitetna diplomirana ekonomistka, certificirana poslovodna računovodkinja in podjetniška svetovalka. Zaposlena je kot direktorica svetovalnega podjetja Palma in drugi d.n.o., v okviru katerega izvaja tudi računovodske storitve za podjetnike, podjetja, društva in zasebne zavode. Pri svojem delu se srečuje tudi s podjetniki, ki potrebujejo svetovanje pri zagonu svoje dejavnosti in v fazi rasti svojega podjetja. Predava teme s področja stroškovnega in poslovodnega računovodstva na Visoki šoli za računovodstvo, predmet Računovodstvo za podjetnike na Gea College - Fakulteti za podjetništvo, na višji šoli pa poleg ostalega tudi predmet Analiza bilanc z revizijo. Piše tudi znanstvene članke za revijo Poslovodno računovodstvo in strokovne prispevke za konference, ki jih organizira Inštitut za poslovodno računovodstvo (Konferenca o notranjem poročanju, Konferenca o analizi poslovanja).

Delavnica je namenjena malim in srednjim podjetjem ter potencialnim podjetnikom.

Udeležba na delavnici je brezplačna.

Prijave in dodatne informacije: Prijave so obvezne. Vašo prijavo pričakujejo do četrtka, 9. marca  2017 na Razvojni agenciji Sora d.o.o. na telefonski številki: (04) 50 60 220 (Jana Šifrar) ali e-naslovu jogpAsb.tpsb/tj.

Informativno - promocijska in tematska delavnica je brezplačna in je sofinancirana s pomočjo Evropskega sklada za regionalni razvoj, Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo ter SPIRIT Slovenija, javna agencija.

Informativno - promocijska in tematska delavnica se izvaja v okviru Javnega razpisa za financiranje izvajanja celovitih podpornih storitev v okviru vstopnih točk VEM v letu 2016 in 2017 »VEM 2016 in 2017«.

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.


Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne


Nazaj

Zagotovite si

brezplačne podporne storitve za svoje podjetje

Pridružite se

hitro rastočim podjetjem v inovativnem okolju

bodite obveščeni

in se naročite na tedenski informativni bilten

Preglejte ponudbo

domačih javnih razpisov