Prijavite se na brezplačni tedenski informativni bilten.

Pridružite se 40.000 zadovoljnim prejemnikom e-priročnika.

Prijavi se Priporoči vsebino prijatelju

Moj spletni priročnik

Nova sezona projekta Ferfl!

Številka 06-2017 | Področje: Priložnosti doma

Vir in informacije: Javni zavod Cene Štupar - Center za izobraževanje Ljubljana, www.cene-stupar.si

Imate idejo, ki je bila do sedaj spregledana zaradi »majhnosti«, »lokalnosti« ali nizke finančne dostopnosti? Vas je strah, vam zmanjka motivacije in podjetniškega znanja? Iščete možnost za izboljšanje svoje dejavnosti, razmišljate, kako si sami ustvariti delo oz. delovno mesto?

Ferfl ni navaden feferonček! Gre za celovit program spodbujanja podjetniških  idej z družbenim učinkom, ki različne generacije spodbuja, da začnejo razmišljati o boljši prihodnosti in  pričnejo razvijati podjetniške ideje, ki imajo pozitivne učinke tudi za družbo in okolje, v katerem živimo.

Program je iniciativa Javni zavoda Cene Štupar - Center za izobraževanje Ljubljana. Njegova izvedba je za udeležence v vseh fazah povsem brezplačna.

Program je sestavljen iz štirih sklopov aktivnosti:

  • podjetniškega natečaja,
  • startup vikenda,
  • podjetniške šole in
  • socialno podjetniškega inkubatorja.

STARTUP VIKEND podjetništva z družbenim učinkom, bo potekal od petka, 10. marca do vključno nedelje, 12. marca 2017. V podjetniških skupinah boste imeli možnost oblikovati in razvijati podjetniške ideje, predvsem pa se naučiti metodologije za razvoj le-teh. Na vikendu bosta izbrani dve ideji z največ potenciala, ki se bosta vključili v podjetniško šolo.

Če imaš dovolj podjetniškega znanja in svojo idejo, jo prijavi na SLOVENSKI NATEČAJ za podjetniške ideje z družbenim učinkom, ki bo odprt  od 13. februarja do vključno  19. marca 2016.

6 najboljših idej startup vikenda in natečaja bo dobilo mesto v PODJETNIŠKI ŠOLI, kjer ekipe poleg delavnic pod mentorskim vodstvom razvijajo prototip svojih idej. Celotna šolnina podjetniške šole je krita iz nagradnega sklada, ki skupno znaša kar 14.000 EUR. Najboljši 2 ekipi lahko nadaljujeta v SOCIALNO PODJETNIŠKEM INKUBATORJU, kjer 3 mesece pilita svojo idejo in se pripravljata za vstop na trg. V inkubatorju ekipi brezplačno uporabljata pisarniški prostor, imata na voljo svetovanje in podjetniško mentoriranje.

Vabljeni na osebno predstavitev programa, ki bo 16. februarja 2017 ob 17. uri na Cene Štupar - CILJ, Linhartova 13, Ljubljana. Prijave sprejemajo na: www.ferfl.si.

Za vse tiste, ki se radi naučili metodologije za razvoj podjetniške ideje pa se lahko prijavite na startup vikend, ki bo od 10. do 12 marca 2017. Prijave sprejemajo na www.ferfl.si.

Dodatne informacije: Več informacij na najdete na spletni: www.ferfl.si ali e-naslovu: jefkbAgfsgm/tj.


Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne
Sorodni članki

Zagotovite si

brezplačne podporne storitve za svoje podjetje

Pridružite se

hitro rastočim podjetjem v inovativnem okolju

bodite obveščeni

in se naročite na tedenski informativni bilten

Preglejte ponudbo

domačih javnih razpisov