Prijavite se na brezplačni tedenski informativni bilten.

Pridružite se 40.000 zadovoljnim prejemnikom e-priročnika.

Prijavi se Priporoči vsebino prijatelju

Moj spletni priročnik

9. Izvozni fokus, Ljubljana

Številka 05-2017 | Področje: Poslovni dogodki

Datum: 3. februar 2017, od 9.00 do 13.30 ure

Kraj: Kristalna palača (kongresna dvorana), Ameriška 8, Ljubljana

9. Izvozni fokus bo potekal 3. februarja 2017, od 9.00 do 13.30 ure v kongresni dvorani Kristalne palače, Ameriška 8, Ljubljana.

Prvi Izvozni fokus v letu 2017 je namenjen »osvajanju« novih trgov, novih mednarodnih kupcev. Izkušnje in nasveti bodo tokrat usmerjeni na vprašanja, kako pridobiti zaupanje na trgih, kjer tvoje podjetje ali država ne pomeni veliko, ali pri strankah, ki te ne poznajo, kako doseči prvo prodajo in kako povečevati posel pri stari stranki, kako vstopiti na trg, ki je večji od vseh trgov, kjer si do zdaj prodajal … Zanimivi prispevki, polni velikih in malih praktičnih nasvetov, kako povečevati svoje mednarodno poslovanje.

OSREDNJI GOST - novost, ki jo uvajajo na agendi in je ni zamuditi je pogovor z izjemno izkušenimi mednarodnimi poslovneži o njihovih začetkih, največjih izzivih, trikih, ki so jim prinesli največje mednarodne posle, kako spet priti do strank skozi »tretja vrata«… Prvi gost bo Janez Škrabec iz družbe Riko. Izkoristite priložnost in za nasvet, izkušnjo povprašajte poslovneža z resnično veliko mednarodne kilometrine.

IZVOZNI IZZIVI? Izkoristite priložnost in nam zaupajte svoj mednarodni izziv! Vse sodelujoče v programu bomo vprašali, kako bi oni rešili vaš izziv ali dilemo in v enem dopoldnevu boste  dobili nekaj uporabne nasvete strokovnjakov. Svoj izziv, problem pošljite na tqfmb/cbmbouAgjobodf/tj.

Koristno za vse, ki imate v letu 2017 cilj povečati obseg svojega mednarodnega poslovanja.

Program

***

O fokusih

Izvozni fokusi so butični-izobraževalni dogodki, ki so namenjeni prenosu najboljših praks, idej in pristopov med poslovneži, ki poslujejo mednarodno. Ponujajo praktične in nove primere, kako osvajati nove kupce in nove trge, kako iskati partnerje, kako prilagoditi izdelke za prodajo na več trgih, kako čim bolje kadrovati na mednarodno poslovanje in upravljati s svojimi mednarodnimi trgi. Primeri rešitev, kako premagovati prodajne, tehnološke, logistične in HR izzive uspešnega mednarodnega poslovanja.

 • Poslujete oziroma želite poslovati zunaj Slovenije?
 • Želite najti nove kupce v tujini?
 • Imate cilj povečati obseg poslovanja zunaj Slovenije?
 • Želite osvojiti nove izvozne trge?

Če ste na katero od vprašanj odgovorili pozitivno, boste odgovore lahko dobili na Izvoznih fokusih. Izobraževalni dogodki so namenjeni prenosu najboljših praks, prenosu idej in pristopov med poslovneži, ki poslujejo mednarodno. S fokusi želijo vsem izvoznikom omogočiti mesto za izmenjavo idej, pristopov in informacij v živo, drug od drugega. Vsi prispevki na fokusih so izrazito praktični. Predstavljajo jih poslovneži, ki delajo v tujini in govorijo o svojih izkušnjah.

Na fokusih iščejo primere dobrih praks, dobre in slabe izkušnje, uspele in neuspele prijeme mednarodnega poslovanja. Dobili boste odgovore na vprašanja:

 • Kako sploh vstopiti na tuji trg?
 • Kako čim učinkoviteje iskati nove kupce na mednarodnem trgu?
 • Kako se organizirati za prodajo zunaj Slovenije?
 • Kako optimizirati oziroma prilagoditi izdelke za prodajo na več trgih?
 • Kako postaviti prodajno mrežo? Kako iskati partnerje, distributerje v tujini?
 • Kako čim bolje kadrovati za mednarodno poslovanje?
 • Kako in kdaj se odločiti za širitev proizvodnje v tujino?
 • Kako povečevati obseg poslovanja z mednarodnimi kupci?

Dodatne informacije in prijave


Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne
Sorodni članki

Zagotovite si

brezplačne podporne storitve za svoje podjetje

Pridružite se

hitro rastočim podjetjem v inovativnem okolju

bodite obveščeni

in se naročite na tedenski informativni bilten

Preglejte ponudbo

domačih javnih razpisov