Prijavite se na brezplačni tedenski informativni bilten.

Pridružite se 40.000 zadovoljnim prejemnikom e-priročnika.

Prijavi se Priporoči vsebino prijatelju

Moj spletni priročnik

Vabilo k sodelovanju na Dnevu slovenskih dobaviteljev v TATRA TRUCKS A.S. (Kopřivnica, Češka) - podaljšan rok prijave zaradi interesa

Številka 03-2017 | Področje: Poslovni dogodki

Datum: 22. marec 2017

Kraj: Kopřivnica, Češka

SPIRIT Slovenija, javna agencija in Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo skupaj z Veleposlaništvom RS v Pragi in ostalimi partnerji 22. marca 2017 organiziramo »Dan slovenskih dobaviteljev (Slovene Supplier Day)« na sedežu podjetja Tatra Trucks, a.s., v Kopřivnici na Češkem.

Dogodek je namenjen podjetjem iz avtomobilskega sektorja in namenske industrije, ki želijo vstopiti v nabavno verigo oziroma vzpostaviti sodelovanje s podjetjem Tatra Trucks a.s..

Podjetje Tatra Trucks a.s. je tretji najstarejši proizvajalec vozil na svetu in deluje od leta 1897. Poznano je predvsem kot proizvajalec tovornih vozil, ki jih odlikuje posebna konstrukcija podvozja s premičnimi polosovinami, ki prenese največje obremenitve na najzahtevnejših terenih. Podjetje je v lanskem letu uspešno prestalo postopek prestrukturiranja. Skupaj z dvema hčerinskima družbama danes zaposluje 1400 ljudi. Do oktobra 2016 so izdelali 860 vozil za uporabo v gradbeništvu, gozdarstvu, rudarstvu, komunali, lesni in naftni industriji, izdelujejo tudi specializirana gasilska vozila, vedno večji delež njene proizvodnje pa predstavljajo tudi vojaška terenska in oklepna vozila (slednja po licenci General Dynamics). Načrti v letu 2017 je izdelava 1300 vozil različnih kategorij, zaradi razvoja in napredka v proizvodnji pa iščejo dobavitelje posameznih sestavnih delov tudi v Sloveniji.

Vsa zainteresirana podjetja vabimo, da potrdite svoj interes tako, da natančno izpolnite vprašalnik ter si s tem zagotovite možnost predstavitve vašega podjetja in proizvodov pred vidnimi predstavniki in nakupnimi odločevalci podjetja Tatra Trucks a.s..

Izpolnjen vprašalnik pošljite najkasneje do sobote, 28. januarja 2017, na e-naslov: mojca.becinkret@spiritslovenia.si.

Na osnovi prejetih izpolnjenih vprašalnikov-predstavitev bo Tatra Trucks a.s. izbral potencialne dobavitelje iz Slovenije, ki bodo imeli priložnost predstavitve na omenjenem dogodku.

Kotizacije ni!

Dodatne informacije: SPIRIT Slovenija, javna agencija, Kontaktna oseba: Mojca Bec Inkret, Tel: (01) 5309-811, e-naslov: mojca.becinkret@spiritslovenia.si.


Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne


Nazaj

Zagotovite si

brezplačne podporne storitve za svoje podjetje

Pridružite se

hitro rastočim podjetjem v inovativnem okolju

bodite obveščeni

in se naročite na tedenski informativni bilten

Preglejte ponudbo

domačih javnih razpisov