Prijavite se na brezplačni tedenski informativni bilten.

Pridružite se 40.000 zadovoljnim prejemnikom e-priročnika.

Prijavi se Priporoči vsebino prijatelju

Moj spletni priročnik

Javni razpis za reprogramiranje investicijskih posojil v prirejo mleka - AR 2016

Številka 44-2016 | Področje: Razpisi

Objavljeno: Uradni list RS, Št. 67, Datum: 28. 10. 2016, Stran: 2352

Predmet razpisa: Predmet javnega razpisa je reprogramiranje finančnih obveznosti vlagateljev, ki so investirali v prirejo mleka in pri katerih je prišlo do nezmožnosti vračanja finančnih obveznosti iz naslova investicijskih posojil zaradi znižanja odkupne cene mleka. Investicijsko posojilo je posojilo za vlaganje v gradnjo, nakup ali izboljšanje nepremičnin za prirejo mleka, nakup strojev, mehanizacije in opreme z vključujočo računalniško programsko opremo, nakup kmetijskih zemljišč, adaptacijo dvorišč in vozišč.

Namen razpisa je poplačilo finančnih obveznosti vlagateljev bankam s pridobitvijo posojila pri Skladu s čim nižjimi stroški za upravičence.

Cilj razpisa je ohranjanje kmetijske dejavnosti in omogočanje razvoja podeželja z vidika ohranjanja zaposlitvenih možnosti na podeželju, zmanjšanja proizvodnih stroškov, ohranjanja naravnega okolja ter standardov za dobro počutje živali.

Pogoji za sodelovanje: Vlagatelji so kmetijska gospodarstva, kot so opredeljena v Zakonu o kmetijstvu in so vpisana v register kmetijskih gospodarstev, ki ga vodi pristojno ministrstvo za kmetijstvo.

Več o pogojih

Vrednost razpisa: Skupna višina razpisanih posojil je 8.000.000,00 EUR.

Razpisnik: Slovenski regionalno razvojni sklad

Rok: Roka za oddajo vloge sta 28. 11. 2016 in 20. 1. 2017.

Dodatne informacije: Zainteresirani lahko informacije o razpisu pridobijo v času uradnih ur v Sektorju za izvajanje spodbud, Tel: (01) 836-19-53.

Razpisna dokumentacija: Javni razpis in razpisna dokumentacija sta dostopna na spletni strani Sklada: www.regionalnisklad.si/kmetijstvo. V času od objave do zaprtja javnega razpisa ju je možno pridobiti tudi osebno na sedežu Sklada, vsak delovni dan, od 9. do 12. ure.

Več: Več o javnem razpisu najdete tukaj.


Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne


Nazaj

Zagotovite si

brezplačne podporne storitve za svoje podjetje

Pridružite se

hitro rastočim podjetjem v inovativnem okolju

bodite obveščeni

in se naročite na tedenski informativni bilten

Preglejte ponudbo

domačih javnih razpisov