Prijavite se na brezplačni tedenski informativni bilten.

Pridružite se 40.000 zadovoljnim prejemnikom e-priročnika.

Prijavi se Priporoči vsebino prijatelju

Moj spletni priročnik

Poslovno sodelovanje - 27. 7. 2016

Številka 30-2016 | Področje: B2B - ponudba : povpraševanje

1 0
Koristnost članka
1 oseb je članek označilo kot koristen.

Borzo poslovnega sodelovanja najdete tukaj, celotna borza mednarodnega poslovnega sodelovanja pa je dostopna na spletnem naslovu: www.een.si/merlin/.

Podrobnejše informacije o ponudbah lahko dobite pri kontaktnih osebah navedenih spodaj.

EEN-jul-31

Uspešno britansko podjetje, ki se ukvarja z razvojem spletnih rešitev, s sedežem v regiji Midlands, želi oddati razvoj PHP podizvajalcem, ki so uveljavljena podjetja z izkušnjami v razvoju PHP in s sedežem v Evropi. Podjetje ponuja storitveni sporazum in  še posebej išče partnerje, ki imajo izkušnje z outsourcingom.

EEN-jul-32

Britansko podjetje išče proizvajalce medmrežnih in elektromehanskih, elektronskih komponent za dolgoročna partnerstva, ki jih zanima izvoz oz. prodaja v Veliki Britaniji in na Irskem na podlagi sporazuma o zastopanju. Podjetje poleg prodajne dejavnosti, ponuja tudi tržne raziskave in podporne storitve na področju marketinga.

EEN-jul-33

Francoska trgovska družba, ki trži različne kmetijske produkte išče proizvajalce ali trgovce na debelo, ki tržijo F1 hibridna semena paradižnika za izvoz v Alžirijo. Podjetje ponuja distribucijsko pogodbo.

EEN-jul-34

Romunsko podjetje, specializirano za spletno prodajo / trženje ekološke hrane, prehranskih dopolnil, kozmetičnih izdelkov, medicinskih pripomočkov, čebeljih pridelkov, izdelkov za nego otrok/dojenčkov želi razširiti svoj portfelj izdelkov, zato se ponuja kot distributer za tuje proizvajalce sorodnih izdelkov.

EEN-jul-35

Romunsko podjetje iz Transilvanije s skoraj 10 letnimi izkušnjami na področju pranja in čiščenja tekstila ima v lasti več pralnic. Podjetje išče sodelovanje z novimi poslovnimi partnerji. Pripravljeno je razširiti svoje poslovanje prek sporazuma o trgovskem zastopanju in išče tuje proizvajalce opreme in strojev za pralnice, ki bi jih ponujalo oz. tržilo kot agent na romunskem trgu.

EEN-jul-36

Romunsko podjetje je specializirano v proizvodnji različnih vrst in dimenzij valovitih cevi z dvojnimi stenami, ki se uporabljajo za kanalizacijo in odvodnjavanje. Proizvajajo jih s postopkom koekstrudiranja. Podjetje išče dobavitelja surovin: recikliran polietilen z visoko gostoto in granulat recikliranega polipropilena, kot tudi čisti polietilen in polipropilen.

EEN-jul-37

Špansko majhno podjetje, specializirano za projektiranje, proizvodnjo in trženje medicinskih pripomočkov v zdravstvenem sektorju išče podjetja za distribucijo medicinskih pripomočkov s katerimi želi sklepati sporazume o distribuciji. Njihovi izdelki so namenjeni ženskam, gre za produkt za ovulacijski test za večkratno uporabo (do 3 let), ki uporablja slino kot vzorec in rokavice s povečano občutljivostjo na dotik, ki so namenjene samopregledovanju za preprečevanje raka na dojki.

EEN-jul-38

Belgijsko podjetje specializirano v industriji urbanega vrtnarjenja zagotavlja popolnoma avtomatizirane vertikalne sisteme kmetovanja, zgrajene za potrebe svojih strank. Podjetje išče prodajne zastopnike in distribucijske partnerje za izgradnjo distribucijske in poprodajne mreže.

EEN-jul-39

Italijanski razvijalec sodobne naprave za spremljanje domače porabe električne energije, plina in vode v realnem času išče trgovske partnerje.

EEN-jul-40

Švedsko podjetje ponuja izdelke in storitve za optimizacijo porabe energije. Izdelki in storitve so namenjene za podjetja, ki delujejo v sektorjih upravljanja stavb, industrije in energije. Podjetje išče distributerje, ki bodo odgovorni za prodajo njihovih izdelkov in tehnično podporo s storitvami vezanimi na njihove izdelke.

EEN-jul-41

Južnokorejski proizvajalec otroških vozičkov, “kengurujev” za nošnjo otrok in sorodnih izdelkov, kot so vrečke za plenice, išče sodelovanje z evropskimi partnerji in ponuja sklepanje sporazumov za distribucijske storitve.

EEN-jul-42

Britanski trgovec rabljenih gradbenih strojev išče uvoznike in trgovce na novih trgih za sklepanje sporazumov o distribucijskih storitvah. Podjetje se ukvarja s široko paleto gradbenih strojev.

EEN-jul-43

Francosko podjetje specializirano za aerosolna zdravljenja ponuja izdelke, kot so “distančniki” in nastavki, namenjenih za pomoč pri boleznih, kot je astma. Podjetje je mednarodno znano zahvaljujoč partnerstvom z mednarodnimi mnenjskimi vodji. Podjetje želi sklepati sporazume o distribuciji storitev, vendar je odprto tudi za druge vrste partnerstev oz. sodelovanj.

EEN-jul-44

Belgijski proizvajalec različnih vrst kondomov, gelov za mazanje na vodni osnovi in izdelkov za ustno nego, išče distributerje, ki so aktivni na področju trženja produktov za higieno in / ali zdravstveni sektor.

EEN-jul-45

Francosko podjetje proizvaja tradicionalno baskovsko platno & tkanine in je postalo eno ključnih, vodilnih podjetij na svojem področju tako na regionalni in nacionalni ravni. Podjetje išče nove distributerje v Evropi. Potencialne partnerje išče med zanesljivimi in zaupanja vrednimi podjetji, vključno s trgovskimi verigami in specializiranimi “outlet” trgovinami ter jim ponuja distribucijske sporazume.

Gospodarska zbornica Slovenije

Enterprise Europe Network - Slovenija

Dimičeva 13, 1000 Ljubljana

Kontaktna oseba: Petra Arzenšek

Tel: 01 / 589 81 56

E-mail: qfusb/bs{fotflAh{t/tj

Mariborska razvojna agencija

Enterprise Europe Network - Slovenija

Pobreška cesta 20, 2000 Maribor

Kontaktna oseba: Jolanda Damiš

Tel: 02 / 333 13 07

E-mail: ffoAnsb/tj in kpmboeb/ebnjtAnsb/tj

Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije

Enterprise Europe Network – Slovenija

Celovška 71, p.p. 2350, SI-1000 Ljubljana

Kontaktna oseba: Jana Vidic

Tel: 01 / 583 08 10

E-mail: kbob/wjejdAp{t/tj

Univerza na Primorskem

Znanstveno-raziskovalno središče

Enterprise Europe Network - Slovenija

Garibaldijeva 18, SI-6000 Koper

Kontaktna oseba: Sebastjan Rosa

Tel: 05 / 663 77 13

E-mail: tfcbtukbo/sptbA{st/vqs/tj


Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne
Sorodni članki

Zagotovite si

brezplačne podporne storitve za svoje podjetje

Pridružite se

hitro rastočim podjetjem v inovativnem okolju

bodite obveščeni

in se naročite na tedenski informativni bilten

Preglejte ponudbo

domačih javnih razpisov