Prijavite se na brezplačni tedenski informativni bilten.

Pridružite se 40.000 zadovoljnim prejemnikom e-priročnika.

Prijavi se Priporoči vsebino prijatelju

Moj spletni priročnik

Poslovno sodelovanje - 1. 7. 2016

Dvojna številka (27-28) - 2016 | Področje: B2B - ponudba : povpraševanje

2 0
Koristnost članka
2 oseb je članek označilo kot koristen.

 Borzo poslovnega sodelovanja najdete tukaj, celotna borza mednarodnega poslovnega sodelovanja pa je dostopna na spletnem naslovu: www.een.si/merlin/.

Podrobnejše informacije o ponudbah lahko dobite pri kontaktnih osebah navedenih spodaj.

EEN-jun-41

Italijanski start-up s področja zdravstva, išče partnerje za proizvodni sporazum s podjetji, ki lahko oblikujejo in po meri izdelajo embalažo iz EVA (etilen-vinil acetat) materiala, primernega za njihov nov izdelek.

EEN-jun-42

Švedski proizvajalec vakuumske embalaže za živilske izdelke išče dobavitelje za plastične vrečke, ki se uporabljajo za pakiranje/zaščito izdelkov pri odpremi. Sodelovanje se sklene na podlagi pogodbe s podizvajalci.

EEN-jun-43

Švedsko podjetje je zasnovalo inovativno pasjo ovratnico in povodec za usposabljanje psov za vsakodnevno uporabo in išče zanesljivega evropskega proizvodnega partnerja za dolgoročno poslovno sodelovanje.

EEN-jun-44

Turško podjetje, ki je bilo ustanovljeno leta 2015, je specializirano za distribucijo proizvodov za gašenje požarov, reševanje, taktične in prometne rešitve. Podjetje išče proizvajalce za omenjeno opremo in izdelke za distribucijo na turških in balkanskih trgih ter trgih Bližnjega vzhoda.

EEN-jun-45

Ruski proizvajalec piva, se zanima za sodelovanje z dobavitelji slada na podlagi proizvodnega sporazuma.

EEN-jun-46

Rusko podjetje, specializirano v izdelavi različnih spominkov, kot so skodelice, majice, knjige, vaze itd., išče proizvajalce embalažnih materialov za spominke na podlagi sporazuma o proizvodnji.

EEN-jun-47

Finsko tekstilno podjetje išče različne vrste podlage za svetilke in okvirje za stropne svetilke na podlagi podizvajalskega sporazuma. Uporabljen material za podlago je lahko na primer plastika, steklo, keramika, les, itd. Osnova bo uporabljena za oblikovanje in izdelavo namiznih in talnih svetilk. Potencialni partnerji so proizvajalci svetilk ali njihovih delov, ki lahko zagotovijo dobavo delov kot podizvajalci.

EEN-jun-48

Madžarsko podjetje, specializirano za prodajo na drobno, na debelo in za proizvodnjo izdelkov iz folije, išče trgovske zastopnike in/ali distributerje s področja embalaže, kmetijstva, hrane in avtomobilske industrije v EU. Podjetje je odprto tudi za sodelovanje na podlagi proizvodnega sporazuma.

EEN-jun-49

Angleško socialno podjetje je zasnovalo vrsto publikacij na temo svetovnih vprašanj za namen izobraževanja otrok o ciljih trajnostnega razvoja ZN. Publikacije postavljajo učenje v globalni kontekst za spodbujanje kritičnega razmišljanja, strpnosti, samozavedanja in razumevanja globalnih vprašanj. Podjetje išče partnerstvo v okviru vzajemnih sporazumov z nevladnimi agencijami, vladnimi organi, akademskimi in poslovnimi/komercialnimi organizacijami, ki želijo prispevati k skupnosti/ povečanju okoljske zavesti.

EEN-jun-50

Nizozemsko podjetje z več kot 25 let izkušnjami v prodaji profesionalnih barv za obraz in telo na evropskih in čezmorskih trgih, si nenehno prizadeva izboljšati svojo paleto izdelkov. V ta namen podjetje išče nove proizvajalce, ki lahko zagotavljajo visoko kvalitetne končne izdelke v skladu z državnimi predpisi EU in ZDA. Podjetje išče sodelovanje s proizvajalcem v okviru sporazuma o distribuciji storitev.

Gospodarska zbornica Slovenije

Enterprise Europe Network - Slovenija

Dimičeva 13, 1000 Ljubljana

Kontaktna oseba: Petra Arzenšek

Tel: 01 / 589 81 56

E-mail: qfusb/bs{fotflAh{t/tj

Mariborska razvojna agencija

Enterprise Europe Network - Slovenija

Pobreška cesta 20, 2000 Maribor

Kontaktna oseba: Jolanda Damiš

Tel: 02 / 333 13 07

E-mail: ffoAnsb/tj in kpmboeb/ebnjtAnsb/tj

Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije

Enterprise Europe Network - Slovenija

Celovška 71, p.p. 2350, SI-1000 Ljubljana

Kontaktna oseba: Jana Vidic

Tel: 01 / 583 08 10

E-mail: kbob/wjejdAp{t/tj

Univerza na Primorskem

Znanstveno-raziskovalno središče

Enterprise Europe Network - Slovenija

Garibaldijeva 18, SI-6000 Koper

Kontaktna oseba: Sebastjan Rosa

Tel: 05 / 663 77 13

E-mail: tfcbtukbo/sptbA{st/vqs/tj


Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne
Sorodni članki

Zagotovite si

brezplačne podporne storitve za svoje podjetje

Pridružite se

hitro rastočim podjetjem v inovativnem okolju

bodite obveščeni

in se naročite na tedenski informativni bilten

Preglejte ponudbo

domačih javnih razpisov