Prijavite se na brezplačni tedenski informativni bilten.

Pridružite se 40.000 zadovoljnim prejemnikom e-priročnika.

Prijavi se Priporoči vsebino prijatelju

Moj spletni priročnik

B2B sestanki s predstavniki nabavne delegacije japonskih podjetij, Ljubljana

Dvojna številka (27-28) - 2016 | Področje: Poslovni dogodki

1 0
Koristnost članka
1 oseb je članek označilo kot koristen.

Datum: 15. september 2016, ob 9.30 uri

Kraj: Hotel Slon (dvorana Kavarna I in II), Ljubljana

SPIRIT Slovenija v sodelovanju z JETRO Dunaj (The Japan External Trade Organization) ob podpori Veleposlaništva Japonske v RS, v okviru dvodnevnega obiska japonske nabavne delegacije v Sloveniji, organizira individualne poslovne razgovore med japonskimi in slovenskimi podjetji.

Ker gre za nabavno delegacijo, bodo na razgovorih prisotni nakupni odločevalci vseh osmih japonskih podjetij, ki imajo podružnico v Evropi.

Dogodek bo potekal v četrtek, 15. septembra 2016 v Hotelu Slon v Ljubljani, v dvorani Kavarna I in II s pričetkom ob 9.30 uri.

Prijave: Vsa zainteresirana slovenska podjetja, ki glede na profile japonskih podjetij, vidite možnost za sodelovanje, vabimo, da svoj interes potrdite tako, da natančno izpolnite elektronsko prijavnico v angleškem jeziku in v spletni aplikaciji izberete termine in japonska podjetja s katerimi želite imeti sestanke. Pri izpolnjevanju prijave bodite pozorni predvsem na rubriko »komentar«, kamor natančno v angleškem jeziku vpišite svoje proizvode/storitve, ki jih želite ponuditi izbranemu japonskemu podjetju. Osredotočite se predvsem na predstavitev področij, ki jih iščejo japonska podjetja, ter si tako zagotovite/povečate možnost, da z vaše strani izbrana japonska podjetja, potrdijo sestanek z vami. Seznam vseh osmih sodelujočih podjetij z natančnim opisom artiklov/storitev najdete tukaj.

Vaše prijave sprejemamo do srede, 27. julija 2016. Na osnovi zbranih podatkov bodo japonska podjetja predvidoma do 14. avgusta potrdila z vaše strani predlagane sestanke. Po tem terminu vam bomo posredovali končne, s strani japonskih podjetij, potrjene urnike sestankov.

Kotizacije za udeležbo na dogodku ni!

Dodatne informacije: Tina Lukan, Tel: (01) 530-98-26, e-pošta: ujob/mvlboAtqjsjutmpwfojb/tj.


Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne


Nazaj

Zagotovite si

brezplačne podporne storitve za svoje podjetje

Pridružite se

hitro rastočim podjetjem v inovativnem okolju

bodite obveščeni

in se naročite na tedenski informativni bilten

Preglejte ponudbo

domačih javnih razpisov