Prijavite se na brezplačni tedenski informativni bilten.

Pridružite se 40.000 zadovoljnim prejemnikom e-priročnika.

Prijavi se Priporoči vsebino prijatelju

Moj spletni priročnik

Poslovno sodelovanje - 31. 5. 2016

Številka 22-2016 | Področje: B2B - ponudba : povpraševanje

3 0
Koristnost članka
3 oseb je članek označilo kot koristen.

EEN-maj-46

Britanski dobavitelj in proizvajalec postelj in dodatkov se je v zadnjih 15 letih uveljavil kot eden vodilnih proizvajalcev posteljnih ogrodij v državi. Izdeluje predvsem lesene otroške posteljice, nadstropne in srednjevisoke postelje. Ker se podjetje širi, v Evropi išče izkušene izdelovalce lesenega pohištva za sodelovanje na osnovi proizvodnega sporazuma.

EEN-maj-47

Britanski oblikovalec prestižnih svilenih oblačil za prosti čas in svilenih oblačil za na plažo išče kvalitetnega proizvajalca svilenih oblačil za izdelovanje lahkotnih oblačil za prosti čas in spanje ter svilenih ogrinjal za na plažo.

EEN-maj-48

Litovski dobavitelj in inštalater športne opreme išče proizvajalce fitness opreme za zunanje prostore, profesionalne opreme za športne klube in zložljivih tribun. Litovsko podjetje ponuja distribucijske storitve na litovskem trgu in ponuja sklenitev distribucijskega sporazuma ali sporazuma o prodajnih storitvah.

EEN-maj-49

Švedsko podjetje, ki oblikuje in izdeluje originalna švedska obuvala (cokle), ponuja svoje izdelke kot podizvajalec ali dobavitelj. Glavna tržišča švedskega podjetja so skandinavske države, izdelke pa prodajajo tudi v drugih državah. Ponuja sodelovanje na podlagi podizvajalskega ali proizvodnega sporazuma.

EEN-maj-50

Špansko podjetje se ukvarja z industrijskim vzdrževanjem in načrtovanjem ter izdelovanjem in inštaliranjem cevi. Delali so že za velika domača in mednarodna podjetja. V evropskih državah imajo še precej projektov, zato želijo najti partnerje, ki bodo izvajali inštaliranje in vzdrževanje v teh državah. Ponujajo sodelovanje na osnovi storitvenega sporazuma.

EEN-maj-51

Romunsko podjetje je specializirano za načrtovanje in urejanje zunanjih prostorov ter krajinsko arhitekturo. Išče proizvajalce vseh vrst okrasnih rastlin za zunanje prostore in ponuja sklenitev proizvodnega sporazuma ali distribucijskega sporazuma.

EEN-maj-52

Grško podjetje se ukvarja z obnavljanjem in recikliranjem rabljenih pnevmatik za vse vrste vozil (osebna vozila, tovornjaki, bagerji) ter njihovo prodajo in išče distributerje.

EEN-maj-53

Britanska pivovarna izdeluje različne vrste piva, od klasičnih do posebnih vrst piv, na primer pivo brez hmelja in pivo brez glutena. Prejeli so že različne nagrade za svoje pijače. Sedaj so svoje izdelke začeli tudi izvažati in iščejo partnerje v tujini, s katerimi bi sklenili sporazum o distribuciji ali prodajnih storitvah. Pripravljeni so tudi sodelovati v skupnih pivovarskih projektih (vzajemna produkcija).

EEN-maj-54

Britansko podjetje je razvilo in izdeluje poenostavljene rešitve za brezgotovinsko plačevanje stroškov med transportnimi prevozi (parkirnine, pranje vozil, cestnine, popravila) prek enega računa, centralizirano in brez skritih zaračunavanj. Svojo rešitev ponuja transportnim in logističnim podjetjem s sklenitvijo sporazuma o storitvah.

EEN-maj-55

Britanska skupina raziskovalcev je razvila kovinsko-keramične plošče, ki so zelo odporne proti fizičnim poskusom vlomov. Sestavljene so iz keramičnih in kovinskih delov posebne oblike, ki so zapečateni v jedro iz kovinske pene in z zunanjo zaščito iz plošče iz nerjavečega jekla. Uporabne so za vrata in varnostne ograje ali stene. Zaščita je bila testirana z vsemi najnovejšimi orodji za rezanje. Podjetje išče distributerje, ki bi izdelek prodajali končnim uporabnikom, ali podjetja, ki bi želela kupiti licenco za proizvodnjo izdelka.

EEN-maj-56

Italijansko podjetje s Sicilije se ukvarja z obdelavo marmorja, granita, bazalta in vulkanskega kamna ter izdelavo notranjih in zunanjih dekorativnih elementov, restavratorstvom, zaključnimi deli v stavbarstvu in izdelavo umetniških del. Podjetje išče agente in distributerje.

EEN-maj-57

Nemško podjetje je oblikovalo nove recepte in metode izdelave brezmesnih izdelkov in obrokov na osnovi pšeničnih proteinov. Podjetje išče partnerja, ki deluje v prehrambeni industriji in bi ga zanimalo izdelovanje teh izdelkov na podlagi danih receptov in navodil. Sodelovanje na podlagi licenčnega sporazuma bi vključevalo izdelavo in distribucijo vseh ali samo dela izdelkov.

EEN-maj-58

Izdelovalec plovil ima 30-letne izkušnje v oblikovanju in gradnji profesionalnih plovil in išče prodajne agente za plovila dolžine do 40m in trde gumijaste čolne dolžine do 24m za različne namene. Podjetje napoveduje občutno rast prodaje na EU trgih in s tem dober dohodek za agente z mrežo dobrih strank.

EEN-maj-59

Britansko podjetje se ukvarja z raziskavami in razvojem, oblikovanjem, izdelavo in dobavo različnih filtrov za izboljšanje oskrbe rastlin, ki jih uporabljajo pri čiščenju odpadnih voda, z zrakom. Njegovi izdelki izboljšajo preskrbo z zrakom na različnih čistilnih napravah, od mestne čistilne naprave do vrtnega ribnika. Iščejo izkušeno podjetje na tem področju, ki bi imelo vlogo prodajne agencije ali distributerja.

EEN-maj-60

Francosko podjetje je vodilno v distribuciji okolju prijaznega urbanega pohištva in opreme za ulice in druge urbane prostore, ki je prijazna tudi manj pokretnim ali nepokretnim in dostopna vsem: klopi, mize, higienska javna stranišča, stojala za kolesa, lope za kolesa, vrtne lope itd. Podjetje išče distributerje, ki želijo razširiti svojo ponudbo in iščejo tovrstne izdelke za opremo javnih in zasebnih površin.

Gospodarska zbornica Slovenije

Enterprise Europe Network - Slovenija

Dimičeva 13, 1000 Ljubljana

Kontaktna oseba: Petra Arzenšek

Tel: 01 / 589 81 56

E-mail: qfusb/bs{fotflAh{t/tj

Mariborska razvojna agencija

Enterprise Europe Network - Slovenija

Pobreška cesta 20, 2000 Maribor

Kontaktna oseba: Jolanda Damiš

Tel: 02 / 333 13 07

E-mail: ffoAnsb/tj in kpmboeb/ebnjtAnsb/tj

Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije

Enterprise Europe Network – Slovenija

Celovška 71, p.p. 2350, SI-1000 Ljubljana

Kontaktna oseba: Jana Vidic

Tel: 01 / 583 08 10

E-mail: kbob/wjejdAp{t/tj

Univerza na Primorskem

Znanstveno-raziskovalno središče

Enterprise Europe Network - Slovenija

Garibaldijeva 18, SI-6000 Koper

Kontaktna oseba: Sebastjan Rosa

Tel: 05 / 663 77 13

E-mail: tfcbtukbo/sptbA{st/vqs/tj


Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne
Sorodni članki

Zagotovite si

brezplačne podporne storitve za svoje podjetje

Pridružite se

hitro rastočim podjetjem v inovativnem okolju

bodite obveščeni

in se naročite na tedenski informativni bilten

Preglejte ponudbo

domačih javnih razpisov