Prijavite se na brezplačni tedenski informativni bilten.

Pridružite se 40.000 zadovoljnim prejemnikom e-priročnika.

Prijavi se Priporoči vsebino prijatelju

Moj spletni priročnik

Storitve v stopne točka VEM na Pomurski gospodarski zbornici

Številka 19-2016 | Področje: Za mlade

1 0
Koristnost članka
1 oseb je članek označilo kot koristen.

Vir in informacije: Pomurska gospodarska zbornica, www.pgz.si

Nova storitev, ki jo vstopna točka VEM, pod okriljem Pomurske gospodarske zbornica, nudi podjetjem in potencialnim podjetnikom, je tudi opravljanje postopkov VEM (Vse na enem mestu), na podlagi dovoljenja Ministrstva za javno upravo.

Podporne storitve vstopne točke VEM so namenjene vsem potencialnim in delujočim podjetnikom ter podjetjem, saj na enem mestu zagotavljajo izvajanje brezplačnih e-VEM postopkov.

Na vstopni točki VEM nudijo strokovno pomoč pri registraciji samostojnih podjetnikov (s.p.), enostavnih družb z omejeno odgovornostjo (d.o.o.) ter ostalih postopkih povezanih z e-VEM državnim portalom.

Prav tako lahko na vstopni točki uredite postopke z zvezi z enostavnimi spremembami pri samostojnem podjetniku in družbi z omejeno odgovornostjo.

Storitve Državnega portala za poslovne subjekte e-VEM so brezplačne in jih lahko uporabljajo vsi posamezniki, ki imajo v spletnem brskalniku nameščeno eno izmed kvalificiranih digitalnih potrdil za preverjanje identitete in elektronsko podpisovanje dokumentov.

Storitve portala e-VEM pa je možno opraviti tudi s pomočjo referentov na njihovi vstopni točki, kjer vam poleg registracije lahko ponudimo tudi osnovna svetovanja v zvezi z ustanavljanjem in zagonom podjetja ter nadaljnjega poslovanja.

V kolikor razmišljate o registraciji samostojnega podjetja, gospodarske družbe, doregistraciji dejavnosti, spremembi poslovnega naslova, zaposlitvi delavca, ali potrebujete pomoč pri e-VEM postopkih se dogovorite za termin na njihovi VEM točki.

Uradne ure vstopne točke VEM Pomurska gospodarska zbornica so od ponedeljka do petka, med 8. in 14. uro oziroma po dogovoru. Podrobnejše informacije in predhodni dogovor za termin obiska - kontaktna oseba: Roman Wolf, svetovalec (eVEM referent), Tel: (02) 521-36-50, e-naslov: spnbo/xpmgAh{t/tj.

Več informacij o postopkih e-VEM ter koristne nasvete najdete na uradni spletni strani e-VEM: http://evem.gov.si/evem/drzavljani/zacetna.evem.


Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne


Nazaj

Zagotovite si

brezplačne podporne storitve za svoje podjetje

Pridružite se

hitro rastočim podjetjem v inovativnem okolju

bodite obveščeni

in se naročite na tedenski informativni bilten

Preglejte ponudbo

domačih javnih razpisov