Prijavite se na brezplačni tedenski informativni bilten.

Pridružite se 40.000 zadovoljnim prejemnikom e-priročnika.

Prijavi se Priporoči vsebino prijatelju

Moj spletni priročnik

SPIRIT Slovenija vabi na predstavitev dobrih podjetniških praks

Številka 19-2016 | Področje: Priložnosti doma

Vir in informacije: Ljubljanske novice, 8. 5. 2016, http://www.ljnovice.com/

Javna agencija SPIRIT Slovenija bo v okviru mednarodne konference PODIM v četrtek, 12. maja 2016 v Mariboru organizirala celodnevno srečanje, na katerem bodo predstavljene dobre podjetniške prakse in kjer bo omogočena izmenjava izkušenj. Predstavljene bodo tudi priložnosti za podjetja v okviru storitev podporne mreže za mala in srednja podjetja Enterprise Europe Network (EEN).

Strokovnjaki bodo na srečanju predstavili več raziskav in analiz s področja podjetništva in poslovnega okolja, med drugim raziskavo o slovenskih startup podjetjih in značilnostih startup ekosistema v letu 2015, raziskavo o družinskem podjetništvu in analizo podjetniške aktivnosti žensk po regijah.

Predstavljeni bodo tudi primeri dobrih praks delovanja podpornega okolja - Karolina Lopacka iz agencije UK Trade & Investment bo denimo predstavila izkušnje pri podpori različnih vrst podjetniških pobud v Veliki Britaniji, Attila Szigeti iz Drukka Startup Studio pa bo govoril o startup studijih kot naslednjem pomembnem trendu na področju razvoja novih načrtov.

Uvodnim predavanjem bo sledila predstavitev aktivnosti agencije SPIRIT Slovenija v letošnjem letu in priložnosti za podjetja v okviru storitev podporne mreže Evropske komisije za mala in srednje velika podjetja Enterprise Europe Network (EEN).


Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne
Sorodni članki

Zagotovite si

brezplačne podporne storitve za svoje podjetje

Pridružite se

hitro rastočim podjetjem v inovativnem okolju

bodite obveščeni

in se naročite na tedenski informativni bilten

Preglejte ponudbo

domačih javnih razpisov