Prijavite se na brezplačni tedenski informativni bilten.

Pridružite se 40.000 zadovoljnim prejemnikom e-priročnika.

Prijavi se Priporoči vsebino prijatelju

Moj spletni priročnik

Poslovno sodelovanje - 10. 5. 2016

Številka 19-2016 | Področje: B2B - ponudba : povpraševanje

2 0
Koristnost članka
2 oseb je članek označilo kot koristen.

Borzo poslovnega sodelovanja najdete tukaj, celotna borza mednarodnega poslovnega sodelovanja pa je dostopna na spletnem naslovu: www.een.si/merlin/.

Podrobnejše informacije o ponudbah lahko dobite pri kontaktnih osebah navedenih spodaj.

EEN-maj-01

Poljsko podjetje izdeluje kvalitetna ročno izdelana oblačila iz naravi prijazne konoplje (bluze, puloverje, majice itd.) in išče distributerje.

EEN-maj-02

Ciprsko podjetje, ki se ukvarja z veleprodajo parafinskega olja, išče proizvajalce parafinskega olja in želi postati njihov agent oz. distributer.

EEN-maj-03

Francoski imetnik blagovne znamke, ki oblikuje in prodaja ženska oblačila preko spleta, išče partnerja iz Vzhodne Evrope za tiskanje na bombaž, svilo, viskozo in poliester. Podjetje ponuja sklenitev podizvajalskega sporazuma.

EEN-maj-04

Francosko podjetje je distributer na francoskem trgu, specializiran za stroje za gozdarski sektor. Išče proizvajalce gozdarskih vitlov ali žag za drva za prodajo na francoskem trgu. Ponuja sodelovanje na osnovi sporazuma o distribuciji.

EEN-maj-05

Britanski dobavitelj različnih sestavnih delov (elektronika, vzdrževanje) išče proizvajalce kolesc za pohištvo, npr. za stole in vozičke, pa tudi določenih regulatorjev motorjev in LED cevnih svetil. Podjetje ponuja sodelovanje na podlagi proizvodnega sporazuma. Izdelki se bodo prodajali pod zasebno blagovno znamko britanskega podjetja.

EEN-maj-06

Švedsko podjetje izdeluje fleksibilen in inovativen otroški voziček za dojenčke od 9 kg do 22 kg in športno aktivne starše. Podjetje išče proizvajalca teleskopskega mehanizma in / ali ročaja za voziček.

EEN-maj-07

Romunsko podjetje uvaža in distribuira personalizirane promocijske izdelke. Tujim podjetjem, ki želijo takšne izdelke prodajati na romunskem trgu, ponuja distribucijske storitve.

EEN-maj-08

Britansko distribucijsko podjetje želi od proizvajalcev in distributerjev kupiti primerne izdelke za dom in darila. Podjetje je uveljavljeno, posluje s 700 podjetji, tudi s trgovskimi skupinami po 240 trgovin, sodeluje na 3 velikih britanskih sejmih in ima 7 agentov, ki pokrivajo Veliko Britanijo in Irsko. Podjetje ponuja sklenitev sporazuma o distribuciji.

EEN-maj-09

Madžarsko podjetje je distributor, izdelovalec in postavljalec inovativnih geomembran, prekritih s tkanino. Podloga je dobra alternativa klasičnim PVC podlogam. Združuje dobre strani obeh, pri čemer je veliko lažja. Podjetje išče tuje distributerje, izdelovalce in postavljalce, ki bi podlogo predstavili na trgu svoje države.

EEN-maj-10

Turško podjetje ponuja široko izbiro LED svetil, glede na potrebe strank. Išče distributerje in prodajne (trgovske) agente, ki se ukvarjajo s svetili na sončno energijo in LED svetili za vrtove, ulice, industrijo in obcestne svetilke, in bodo promovirali in prodajali njegove izdelke hotelom ipd,. in službam, zadolženim za javno površino.

EEN-maj-11

Armensko farmacevtsko podjetje izdeluje medicinske preparate. Predvsem izdeluje raztopine za infuzije in injekcije, oftalmične preparate in otorinolaringološke preparate, ki ustrezajo EU GMP standardom. Podjetje išče prodajne agente in distributerje v tujini.

EEN-maj-12

Italijansko podjetje se ukvarja s tehnologijami ogrevanja in hlajenja z zrakom, obnovljivo energijo in prezračevanjem, pri čemer upošteva vpliv na okolje in deluje v smeri inovacij in razvoja novih načinov. Podjetje išče distributerje.

EEN-maj-13

Italijansko podjetje, ki je razvilo nov način izdelovanja brezalkoholnih pijač, išče distributerje z izkušnjami na področju hrane in pijač (veleprodaja, hoteli, restavracije). Podjetje izdeluje tri nove kvalitetne brezalkoholne pijače: aromatski cuvée z mehurčki, brezalkoholno vodko in pijače z okusom gina.

EEN-maj-14

Belgijsko podjetje, ki prodaja električni material, želi na mednarodnem trgu prodajati gospodinjske električne aparate in elektronske naprave za kajenje in išče distributerje.

EEN-maj-15

Francosko podjetje izdeluje prozorne polikarbonatne plošče za zaščito voznika v vozilih ali na delovnih strojih za gradnjo, vozilih za javni prevoz, v industriji, kmetijstvu, delu z materiali in gozdarstvu ali drugih posebnih vozilih. Podjetje želi sodelovati na podlagi sporazuma o prodajnih ali distribucijskih storitvah.

Gospodarska zbornica Slovenije

Enterprise Europe Network - Slovenija

Dimičeva 13, 1000 Ljubljana

Kontaktna oseba: Petra Arzenšek

Tel: 01 / 589 81 56

E-mail: qfusb/bs{fotflAh{t/tj

Mariborska razvojna agencija

Enterprise Europe Network - Slovenija

Pobreška cesta 20, 2000 Maribor

Kontaktna oseba: Jolanda Damiš

Tel: 02 / 333 13 07

E-mail: ffoAnsb/tj in kpmboeb/ebnjtAnsb/tj

Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije

Enterprise Europe Network – Slovenija

Celovška 71, p.p. 2350, SI-1000 Ljubljana

Kontaktna oseba: Jana Vidic

Tel: 01 / 583 08 10

E-mail: kbob/wjejdAp{t/tj

Univerza na Primorskem

Znanstveno-raziskovalno središče

Enterprise Europe Network - Slovenija

Garibaldijeva 18, SI-6000 Koper

Kontaktna oseba: Sebastjan Rosa

Tel: 05 / 663 77 13

E-mail: tfcbtukbo/sptbA{st/vqs/tj


Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne
Sorodni članki

Zagotovite si

brezplačne podporne storitve za svoje podjetje

Pridružite se

hitro rastočim podjetjem v inovativnem okolju

bodite obveščeni

in se naročite na tedenski informativni bilten

Preglejte ponudbo

domačih javnih razpisov