Prijavite se na brezplačni tedenski informativni bilten.

Pridružite se 40.000 zadovoljnim prejemnikom e-priročnika.

Prijavi se Priporoči vsebino prijatelju

Moj spletni priročnik

»Kreativni tiri 01«, Ljubljana

Številka 18-2016 | Področje: Poslovni dogodki

4 0
Koristnost članka
4 oseb je članek označilo kot koristen.

Datum: 11. maj 2016, ob 18. uri

Kraj: Mesto oblikovanja Slovenija, Dunajska cesta 123, Ljubljana

Javna agencija SPIRIT Slovenija in Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo – Direktorat za lesarstvo vas vabita na brezplačno delavnico »Kreativni tiri 01«, ki jo organizirata v sodelovanju s Kreativnim centrom za les, Društvom inženirjev in tehnikov lesarstva Ljubljana in ostalimi partnerji.

Gre za serijo predavanj uspešnih podjetnikov, ki delujejo na področju pohištva o lastnih izkušnjah, ki so jih pridobili ob aktivni udeležbi ali izvedbi poslovno-kreativnih projektov in sejemskih nastopov v tujini. S predstavitvijo uspešnih podjetniških zgodb se bodo izkušnje, znanja in informacije inovativnih podjetnikov prenašale na udeležence predavanj s ciljem, da se jim omogoči lažje in kakovostnejše sprejemanje odločitev o primerljivi angažiranosti in vključevanju v enake ali sorodne projekte.

Delavnice so namenjene prenosu znanja, izkušenj in krepitvi aktivnosti pri internacionalizaciji podjetij, ki svojo odličnost izkazujejo v lesu.

Prva delavnica bo potekala v sredo, 11. maja 2016, ob 18. uri v Ljubljani (Mesto oblikovanja Slovenija, Dunajska cesta 123).

Udeležba je brezplačna.

Dodatne informacije in prijave

Aktivnost je financirana s strani Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo Republike Slovenije - Direktorat za lesarstvo.


Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne
Sorodni članki

Zagotovite si

brezplačne podporne storitve za svoje podjetje

Pridružite se

hitro rastočim podjetjem v inovativnem okolju

bodite obveščeni

in se naročite na tedenski informativni bilten

Preglejte ponudbo

domačih javnih razpisov