Prijavite se na brezplačni tedenski informativni bilten.

Pridružite se 40.000 zadovoljnim prejemnikom e-priročnika.

Prijavi se Priporoči vsebino prijatelju

Moj spletni priročnik

Poslovno sodelovanje

Številka 18-2016 | Področje: B2B - ponudba : povpraševanje

Borzo poslovnega sodelovanja najdete tukaj, celotna borza mednarodnega poslovnega sodelovanja pa je dostopna na spletnem naslovu: www.een.si/merlin/.

Podrobnejše informacije o ponudbah lahko dobite pri kontaktnih osebah navedenih spodaj.

EEN-apr-63

Romunsko podjetje, proizvajalec ekoloških gnojil za kmetijstvo, vinogradništvo, gozdarstvo ter sredstev proti zmrzovanju za letališča, avtoceste itd. išče dobavitelje monofosfatov, kalijevega nitrata in ureje v prahu.

EEN-apr-64

Francoski proizvajalec zdravih, dietnih piškotov in piškotov iz ekološko pridelanih surovin ponuja podjetjem proizvodnjo izdelkov pod lastno blagovno znamko (verigam trgovin na drobno, vodilnim podjetjem z ekološko pridelano prehrano). Podjetje prav tako išče partnerje za distribucijo izdelkov njihovih izdelkov.

EEN-apr-65

Podjetje iz Litve, specializirano za dimnike in proizvodnjo kovinskih delov, išče dobavitelje prezračevalnih votlih blokov. Prezračevalni bloki so potrebni za izgradnjo gravitacijskih prezračevalnih kanalov. Naloga prezračevanja je zagotoviti dotok svežega zraka od zunaj in odvajanje izrabljenega zraka.

EEN-apr-66

Podjetje iz Litve, specializirano za dimnike iz nerjavečega jekla in proizvodnjo kovinskih delov, išče dobavitelje jeklenih zapahov na preklop.

EEN-apr-67

Avstrijsko podjetje specializirano v proizvodnji aromatiziranih sirupov za pripravo sadnih sokov, želi skleniti sporazume o trgovskem zastopanju. Sadni sokovi se mešajo na prodajnem mestu z ohlajeno in prečiščeno vodo ter ogljikovim dioksidom.

EEN-apr-68

Podjetje s sedežem v Italiji, ki deluje na področju informacijske in komunikacijske tehnologije in je specializirano za digitalno načrtovanje strategij, spletni razvoj, mobilne aplikacije, UX načrtovanje in vse vrste SEO in digitalnih strategij, ponuja svoje storitve in podizvajalske storitve tujim partnerjem.

EEN-apr-69

Britansko podjetje išče poslovne partnerje - ponudnike dolžniškega kapitala za sklepanje finančnih sporazumov (naložbe poslovnih angelov in tvegani kapital) za izvedbo svojih projektov. Podjetje deluje na področju predelave kamna in ponuja različne izdelke:  je grosist za granitne plošče, predeluje plošče v ploščice, izdeluje kuhinjske delovne plošče in druge končne izdelke iz kamna, dela na raziskovalno-razvojnih projektih za sintetične kamne in prilagojeno orodje za obdelavo kamna. 

EEN-apr-70

Portugalsko podjetje, ki se ukvarja z dejavnostjo Poslovno informacijskega sistema (ERP) za področje tekstila, pletenja in obutvenega sektorja, ponuja svojo programsko opremo za morebitne zainteresirane v Evropi. Podjetje išče trgovske zastopnike in ponuja licenčne pogodbe partnerjem z znanjem na področju informacijskih sistemov in tehnologij. Programska oprema omogoča upravljanje proizvodnih procesov, človeških virov in strojev v industrijskem načrtovanju.

EEN-apr-71

Švedsko podjetje, ki ponuja sistem za prečiščevanje vode, išče trgovske zastopnike na trgu EU. Podjetje ponuja sistem za prečiščevanje vode, ki izpolnjuje zahteve za pitno vodo v skladu s standardom EU. Idealen partner bi bilo inženirsko podjetje.

EEN-apr-72

Britansko podjetje, ki ponuja storitve v oblaku ponuja pomoč podjetjem pri selitvi na storitve oblaka. Podjetje ponuja sporazum o storitvah.

EEN-apr-73

Podjetje iz Litve, ki deluje v kovinsko predelovalni industriji, ponuja podizvajalske storitve. Podjetje ima veliko izkušenj pri izdelavi vseh vrst kovinskih izdelkov, ki niso standardni in kot podizvajalec.

EEN-apr-74

Poljski proizvajalec dodatkov za golobe išče distributerje za prodajo svojih naravnih proizvodov v EU in drugih državah. Dodatki se uporabljajo pri menjavi perja, vzrejo, izboljšanje stanja golobov v tekmovalni sezoni, pri zdravljenju virusnih in bakterijskih okužb kot tudi pri parazitih.

EEN-apr-75

Gradbeno inženirsko podjetje iz Poljske ponuja svoje kakovostne izdelke in storitve kot podizvajalec za dele, raznih sestavov, naprav, namestitev strojne tehnike in varjenje. Podjetje deluje zlasti na področju ogrevanja, energije, vodnih sistemov in komunalnih ureditev ter proizvodnje rastlinjakov. Podjetje ponuja svoje izdelke in storitve kot podizvajalec.

EEN-apr-76

Italijanski izumitelj je patentiral orodje za vrtnarjenje, velike vrtne škarje za pobiranje listja in za obrezovanje grmovja. Orodje je ergonomsko in enostavno za uporabo. Izumitelj se zanima za sodelovanje s podjetji, ki lahko proizvajajo opremo in orodje za vrtnarjenje ali za kmetijski sektor. Skupaj z dogovorom za proizvodnjo se ponuja tudi licenčna pogodba.

EEN-apr-77

Rusko podjetje, ki je specializirano za projektiranje, gradnjo in proizvodnjo zabojnikov oz. kontejnerjev za posebne namene, ki se priklopijo na različna podvozja (mobilni laboratoriji, delavnice, reševalna vozila, vozila za prevoz eksplozivnih materialov), išče partnerje, ki se ukvarjajo z geološkim raziskovanjem, proizvodnjo električne energije, transportom, transportom nafte in plina, rudarsko industrijo in proizvodnjo premoga za sklenitev sporazuma za proizvodnjo.

EEN-apr-78

Špansko podjetje išče distributerje za sveže in predelano meso.

EEN-apr-79

Ciprsko podjetje, specializirano za proizvodnjo zamrznjenih živil, zlasti pit, testenin, pizz in tort, išče agente in distributerje za prodajo njihovih izdelkov.

EEN-apr-80

Turško biomedicinsko podjetje, ki proizvaja proteze nad kolenom z mikro nadzorom, išče distributerje v Evropi.

EEN-apr-81

Romunsko podjetje, specializirano za gojenje pečkatega in koščičastega sadja, išče distributerja.

EEN-apr-82

Ruski proizvajalec kartonske embalaže išče partnerje v okviru sporazuma o storitvah in distributerje.

EEN-apr-83

Brazilski proizvajalec zamrznjene kaše iz tropskega sadja išče trgovske zastopnike in distributerje v Evropi in drugih državah.

EEN-apr-84

Britansko podjetje s športno prehrano išče distributerje za paleto njihovih športnih prehranskih dopolnil. Podjetje išče distributerje, ki športno prehrano dobavljajo zdravstvenim društvom, športnim dvoranam in drugim prodajalcem športne prehrane na drobno.

EEN-apr-85

Romunsko podjetje, specializirano za proizvodnjo oblačil, ponuja svoje storitve kot podizvajalec ali na podlagi sporazuma o proizvodnji.

EEN-apr-86

Britansko podjetje, ki se ukvarja z vzdrževalnimi in gradbenimi deli v stanovanjskih objektih, industrijskih in poslovnih objektih, išče možnosti podizvajalskih del v Evropi. Podjetje izvaja instalacijska dela, gradbena dela, prezračevalne sisteme itd.

EEN-apr-87

Ruski pridelovalec medu in medenega peciva išče distributerje ali trgovske zastopnike.

EEN-apr-88

Litvansko družinsko podjetje, ki se ukvarja z vinarstvom, išče uvoznike in distributerje za svoja vina.

EEN-apr-89

Madžarsko farmacevtsko, proizvodno in trgovsko podjetje zdravil, vitaminov in prehranskih dodatkov išče distributerje za njihova prehranska dopolnila. Podjetje išče distributerje z dobrimi povezavami z zdravniki in lekarnami.

EEN-apr-90

Ruski proizvajalec valovitega kartona in večslojnih papirnatih vrečk išče distributerje in trgovske zastopnike.

EEN-apr-91

Vodilno britansko podjetje na področju oblikovanja in proizvodnje izdelkov za varstvo prostoživečih živali in rastlin išče dobavitelje bioplastike za izdelavo habitatov in proizvodov.

EEN-apr-92

Japonsko podjetje na področju kemične industrije išče distributerja ali trgovskega zastopnika v Evropi za svoje tesnilne mase.

EEN-apr-93

Estonsko prevajalsko podjetje ponuja prevajalske storitve podjetjem, ki vstopajo na estonski trg.

EEN-apr-94

Veliko družinsko in ugledno podjetje iz Velike Britanije, ki izdeluje kreativno oblikovano kuhinjsko posodo, dodatke in pripomočke za dom in vrt ter darila, ponuja sodelovanje na podlagi pogodb o franšizingu.

EEN-apr-95

Poljski proizvajalec opreme za rehabilitacijo in ortopedske opreme išče distributerje ali prodajne zastopnike.

EEN-apr-96

Bolgarski pridelovalec sadik raznih zelišč in eteričnih olj išče distributerje za svoje izdelke.

EEN-apr-97

Romunsko podjetje, proizvajalec kakovostnih izdelkov iz steklenih vlaken, ponuja svoje storitve.

EEN-apr-98

Nizozemski proizvajalec čistil za avtomobile in tovornjake išče trgovske zastopnike.

EEN-apr-99

Češko proizvodno podjetje za hladno stiskane jeklene dele za avtomobilsko industrijo in serijsko proizvodnjo majhnih delov nudi podizvajalske storitve.

EEN-apr-100

Madžarsko podjetje, ki je distributer in oblikovalec izdelkov iz zdravilnega blata iz madžarskega termalnega jezera išče proizvajalce zdravilnih izdelkov, ki potrebujejo zdravilno blato kot surovino. Podjetje ponuja dobavo zdravilnega blata in po potrebi tudi pomoč pri oblikovanju in razvoju izdelkov v obliki storitvene pogodbe.

Gospodarska zbornica Slovenije

Enterprise Europe Network - Slovenija

Dimičeva 13, 1000 Ljubljana

Kontaktna oseba: Petra Arzenšek

Tel: 01 / 589 81 56

E-mail: qfusb/bs{fotflAh{t/tj

Mariborska razvojna agencija

Enterprise Europe Network - Slovenija

Pobreška cesta 20, 2000 Maribor

Kontaktna oseba: Jolanda Damiš

Tel: 02 / 333 13 07

E-mail: ffoAnsb/tj in kpmboeb/ebnjtAnsb/tj

Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije

Enterprise Europe Network – Slovenija

Celovška 71, p.p. 2350, SI-1000 Ljubljana

Kontaktna oseba: Jana Vidic

Tel: 01 / 583 08 10

E-mail: kbob/wjejdAp{t/tj

Univerza na Primorskem

Znanstveno-raziskovalno središče

Enterprise Europe Network - Slovenija

Garibaldijeva 18, SI-6000 Koper

Kontaktna oseba: Sebastjan Rosa

Tel: 05 / 663 77 13

E-mail: tfcbtukbo/sptbA{st/vqs/tj


Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne
Sorodni članki

Zagotovite si

brezplačne podporne storitve za svoje podjetje

Pridružite se

hitro rastočim podjetjem v inovativnem okolju

bodite obveščeni

in se naročite na tedenski informativni bilten

Preglejte ponudbo

domačih javnih razpisov