Prijavite se na brezplačni tedenski informativni bilten.

Pridružite se 40.000 zadovoljnim prejemnikom e-priročnika.

Prijavi se Priporoči vsebino prijatelju

Moj spletni priročnik

Večer z uspešnim podjetnikom (Jure Pompe, XLAB d.o.o.)

Številka 42-2011 | Področje: Poslovni dogodki

Datum: 24. oktober 2011, do 17.00 do 18.30 ure

Kraj: Inkubacijska pisarna UIP v Kopru, Ferrarska 8 (Ogrlica)

V oktobrskem Večeru z uspešnim podjetnikom se bo pridružil g. JURE POMPE iz uspešnega IT podjetja XLAB d.o.o. in predstavil svojo uspešno podjetniško pot v ponedeljek, 24. oktobra 2011, ob 17.00 uri.

Jure Pompe je podjetje Xlab d.o.o. skupaj s prijatelji ustanovil že leta2001 inv tem času je podjetje doseglo zavidljiv uspeh. Njegovi podjetniški podvigi segajo že v študentska leta ko je sodeloval pri projektu Virtualna univerza, malo kasneje pa pri razvoju sistema prijave na izpite preko interneta, e indeksa in drugo.

Danes je podjetje Xlab razvojno IT podjetje z močnim raziskovalnim zaledjem na področju t.i. porazdeljenih sistemov, predvsem omrežij Grid in omrežij enak z enakim. Rezultati raziskovalnih aktivnosti se zrcalijo v napredni programski opremi za komunikacijo in sodelovanje preko interneta ter visokotehnoloških rešitvah za potrebe medicine, kjer so v samem svetovnem vrhu. Podjetje je član Tehnološkega parka in prejemnik številnih priznanj in nagrad, letos pa tudi med finalisti za Gazelo 2011.

Vstop prost!

Prijave: Zaradi omejenega števila mest vas prosijo, da se na dogodek prijavite na spletni strani: www.uip.si (prijava na prijava na dogodek) ali preko e-pošte: info@uip.si ali po telefonu: (05) 611 79 50.


Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne


Nazaj

Zagotovite si

brezplačne podporne storitve za svoje podjetje

Pridružite se

hitro rastočim podjetjem v inovativnem okolju

bodite obveščeni

in se naročite na tedenski informativni bilten

Preglejte ponudbo

domačih javnih razpisov