Prijavite se na brezplačni tedenski informativni bilten.

Pridružite se 40.000 zadovoljnim prejemnikom e-priročnika.

Prijavi se Priporoči vsebino prijatelju

Moj spletni priročnik

Poziv podjetjem za posredovanje interesa za nastop na sejmu Agritechnica - International DLG Exhibition for Agricultural Machinery, 13. – 19. november 2011, Hannover, Nemčija

Številka 33-2011 | Področje: Poslovni dogodki

Datum: od 13. – 19. novembra 2011

Kraj: Hannover, Nemčija

Glede na velik izražen interes slovenskih proizvajalcev kmetijske mehanizacije in opreme za kmetijstvo po sodelovanju s podjetji iz Nemčije, na JAPTI pozivamo podjetja, da posredujejo svoj interes za udeležbo na sejmu AGRITECHNICA - International DLG Exhibition for Agricultural Machinery, ki bo potekal od 13. do 19. novembra 2011 v Hannovru, Nemčija.

Sejem AGRITECHNICA- International DLG Exhibition for Agricultural Machinery je namenjen predstavitvi izdelkov in storitev s področja kmetijstva, kmetijske mehanizacije ter spremljajočih dejavnosti. V letu 2009 je na sejmu AGRITECHNICA - International DLG Exhibition for Agricultural Machinery na 185.000 m2 razstavnih površin svoje izdelke in storitve predstavilo 2.308 razstavljavcev iz 46 držav. Sejem si je ogledalo 355.000 obiskovalcev.

Več informacij o sejmu je na voljo na spletni strani: www.agritechnica.com.

V kolikor bo izražen zadosten interes podjetij in ima organizator sejma na voljo razpoložljive prostorske kapacitete, bo JAPTI prevzel celotno koordinacijo in izvedbo nastopa na navedenem sejmu.

Prijave: Vljudno vas vabimo, da vaš interes za udeležbo na sejmu AGRITECHNICA - International DLG Exhibition for Agricultural Machinery potrdite z izpolnjenim obrazcem najkasneje do ponedeljka 22. avgusta 2011.

Dodatne informacije: JAPTI, Kontaktna oseba: Matjaž Rovan, Tel: (01) 530 98 28, E-pošta: matjaz.rovan@japti.si.

Elektronski dokumenti:


Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne


Nazaj

Zagotovite si

brezplačne podporne storitve za svoje podjetje

Pridružite se

hitro rastočim podjetjem v inovativnem okolju

bodite obveščeni

in se naročite na tedenski informativni bilten

Preglejte ponudbo

domačih javnih razpisov