Prijavite se na brezplačni tedenski informativni bilten.

Pridružite se 40.000 zadovoljnim prejemnikom e-priročnika.

Prijavi se Priporoči vsebino prijatelju

Moj spletni priročnik

Facebook stran – kako pridobiti še več fanov?!

Številka 32-2011 | Področje: Za mlade

Vir in informacije: http://blog.povecajobisk.si/, 26.7.2011

Triki, ki jih morate uporabiti, če želite na svoji Facebook strani še več fanov. Več potencialnih kupcev, ki jih boste spremenili v kupce in konkurenca se bo lahko obrislala pod nosom.

1. Imejte spodbudna znižanja cen na Facebook-u. Naj bodo to kuponi, popusti in kode, ki bodo kupcu prinesle znižanja samo zato, ker je postal vaš fan na Facebook strani. Tedensko jim pripravite nagradne igre – lahko jim podarite malenkost. Na koncu je važno sodelovati! In tako boste hitro dosegli, da bodo vaši fani postali tudi prijatelji vaših fanov. Enkrat tedensko jim tudi podarite kupon za popust ali kodo, ki jo uporabijo pri naslednjem nakupu. Seveda bodite pri tem izvrini, uporabniki postajajo vedno bolj zahtevni in stremimo k drugačnosti.

2. Podarite svojim fanom, ki bodo vašo Facebook stran delili z ostalimi, mini darilo, ki jih bo vzpodbudilo k temu, da bodo vašo Facebook stran objavili na svojem zidu. Pa naj to ne bo vsak od fanov, naj bo vsak petdeseti na primer. Torej previdno spremljajte objave vaših fanov in tistega petdesetega nagradite, tako kot ste obljubili.

3. Na Facebook strani objavite ekskluzivno, zanimivo vsebino. Zelo zaželjene so video vsebine, povezave do zanimivh člankov, drugačne fotografije, ki izzovejo komentarje. Če je ta vsebina res zanimiva za vašo ciljno publiko, jo bodo vaši fani delili s svojimi prijatelji in sigurno bo kdo na podlagi tega pritisnil »Všeč mi je« gumb na vaši Facebook strani.

4. Vzpodbudite svoje fane, da delijo z vami svoje mnenje, izkušnje, želje, nasvete. Če so vaši fani že uporabniki vaših izdelkov/storitev, naj izrazijo, napišejo svoje mnenje na zid vaše Facebook strani.

5. Facebook gumb »Všeč mi je« objavite tudi na vaši spletni strani ali blogu. Tako bodo bralci in obiskovalci lahko kar tam stisnili lajk, ne da bi jim bilo treba iti na vašo Facebook stran. Hitro in enostavno!


Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne


Nazaj

Zagotovite si

brezplačne podporne storitve za svoje podjetje

Pridružite se

hitro rastočim podjetjem v inovativnem okolju

bodite obveščeni

in se naročite na tedenski informativni bilten

Preglejte ponudbo

domačih javnih razpisov