Prijavite se na brezplačni tedenski informativni bilten.

Pridružite se 40.000 zadovoljnim prejemnikom e-priročnika.

Prijavi se Priporoči vsebino prijatelju

Moj spletni priročnik

Gospodarska delegacija v Ukrajino

Številka 32-2011 | Področje: Poslovni dogodki

Datum:11. in 12. oktober 2011

Kraj: Ukrajina (Kijev, Harkov)

Vabilo k sodelovanju v gospodarski delegaciji ob obisku predsednika dr.Türka v Ukrajini, 11. in 12. oktober 2011

Obveščamo vas, da bo predsednik Republike Slovenije dr. Danilo Türk 11. in 12. oktobra 2011 obiskal Ukrajino s spremljajočo gospodarsko delegacijo, s katero bo poleg Kijeva obiskal tudi Harkov.

V okviru obiska bo na obeh lokacijah organizirana poslovna konferenca ter dvostranska srečanja z ukrajinskimi podjetji, v skladu s predhodno izraženim interesom pa tudi poseben program oz. sektorski pogovori.

Področja, na katerih se kažejo posebne priložnosti za slovenska podjetja na ukrajinskem trgu so med drugimi energetika, okoljske in zelene tehnologije, upravljanje z odpadki in komunalnimi vodami, avtomobilska industrija, turizem, laboratorijska in medicinska oprema, informacijska tehnologija, finančni sektor, prehrambena industrija ter gradbeništvo (predvsem gradbeni materiali in notranja oprema).

Prijave: Prosijo vas, da v primeru interesa za udeležbo v gospodarski delegaciji čim prej natančno izpolnite elektronsko prijavo (prijava je zaključena ob sporočilu: »Vaša prijava je bila uspešno oddana«). Prosijo, da svojo prijavo oddate čim prej, po možnosti do konca julija 2011, s čimer nam boste omogočili, da učinkovito pripravijo dogodke in identificirajo vaše partnerje na ukrajinskem trgu.

Pripravljalni seminar na temo poslovanja z Ukrajino bo potekal na Gospodarski zbornici Slovenije (Dimičeva 13, Ljubljana) dne, 9. septembra 2011 s pričetkom ob 10.00 uri. Natančne informacije s programom bodo objavljene naknadno, svetujejo pa, da si rezervirate termin, saj bo to odlična priložnost za pridobitev novih informacij in kontaktov za vaše delovanje na ukrajinskem trgu.

Dodatne informacije: Za dodatne informacije se lahko obrnete na Direktorat za gospodarsko diplomacijo na Ministrstvu za zunanje zadeve, na Julijo Gregorn, Tel: (01) 478 6665 ali mag. Ksenijo Škrilec, Tel: (01) 478 2047.


Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne


Nazaj

Zagotovite si

brezplačne podporne storitve za svoje podjetje

Pridružite se

hitro rastočim podjetjem v inovativnem okolju

bodite obveščeni

in se naročite na tedenski informativni bilten

Preglejte ponudbo

domačih javnih razpisov