Prijavite se na brezplačni tedenski informativni bilten.

Pridružite se 40.000 zadovoljnim prejemnikom e-priročnika.

Prijavi se Priporoči vsebino prijatelju

Moj spletni priročnik

Inovativnost v turizmu – z mladimi upi naprej

Dvojna številka (28-29) - 2011 | Področje: Za mlade

Vir in informacije: Ministrstvo za gospodarstvo (MG), 27.6.2011, http://www.mg.gov.si/

Slovenska turistična organizacija in Direktorat za turizem in internacionalizacijo objavljata razpis Študentski Snovalec 2011, s katerim spodbujata ustvarjalnost, inovativnost in inventivnost pri študentih.

Z letošnjim letom Slovenska turistična organizacija (STO) in Direktorat za turizem in internacionalizacijo (MG) prvič razpisujeta nagrado Študentski Snovalec 2011. Namen Študentskega Snovalca je spodbujanje ustvarjalnosti, inventivnosti in inovativnosti pri študentih. Študentski Snovalec nagrajuje študijske izdelke, v katerih avtorji pomembno prispevajo k razumevanju specifik in/ali spodbujanju nadaljnjega razvoja slovenskega turizma in njegove inovativnosti.

Za priznanje študentski snovalec lahko kandidirajo vsi avtorji zaključnih nalog, ki so naloge na matični ustanovi uspešno zagovarjali v obdobju od 1.8.2010 do 31.7.2011. Do trije najboljši zaključni študijski izdelki bodo razglašeni na t.i. Dnevih slovenskega turizma decembra letos, vsak avtor zmagovalnega dela pa bo prejel 400 evrov neto denarne nagrade.

Rok za prijavo je 31. avgust 2011. Celotno besedilo razpisa je objavljeno na spletnih straneh Banke turističnih priložnosti Slovenije.


Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne


Nazaj

Zagotovite si

brezplačne podporne storitve za svoje podjetje

Pridružite se

hitro rastočim podjetjem v inovativnem okolju

bodite obveščeni

in se naročite na tedenski informativni bilten

Preglejte ponudbo

domačih javnih razpisov