Prijavite se na brezplačni tedenski informativni bilten.

Pridružite se 40.000 zadovoljnim prejemnikom e-priročnika.

Prijavi se Priporoči vsebino prijatelju

Moj spletni priročnik

Gospodarska delegacija v Črno goro

Dvojna številka (28-29) - 2011 | Področje: Poslovni dogodki

Datum:5. in 6. september 2011

Kraj: Črna gora

Predsednik Republike Slovenije dr. Danilo Türk bo 5. in 6. septembra 2011 obiskal Črno goro s spremljajočo gospodarsko delegacijo.

V okviru obiska bo organizirana poslovna konferenca ter dvostranska srečanja s črnogorskimi podjetji, v skladu s predhodno izraženim interesom pa tudi poseben program oz. sektorski pogovori.

Področja, na katerih se kažejo posebne priložnosti za slovenska podjetja na črnogorskem trgu so med drugimi energetika, turizem, infrastruktura, informacijska tehnologija, okoljske in zelene tehnologije, upravljanje z odpadki in komunalnimi vodami, finančni sektor, prehrambena industrija.

Za udeležence celotne delegacije je predvideno posebno letalo iz Slovenije v Črno goro in nazaj. Predvideni odhod je 5. septembra, prihod v Ljubljano 6. septembra. O nadaljnjih organizacijskih in vsebinskih podrobnostih obiska boste sproti obveščeni.

Prijave: Prosijo vas, da v primeru interesa za udeležbo v gospodarski delegaciji čim prej natančno izpolnite elektronsko prijavo (prijava je zaključena ob sporočilu: »Vaša prijava je bila uspešno oddana«). Glede na prihajajoče poletne počitnice prosijo, da svojo prijavo oddate čim prej, po možnosti do konca junija. S tem nam boste omogočili, da učinkovito pripravimo dogodke in identificiramo vaše ustrezne partnerje na črnogorskem trgu.

Dodatne informacije: Za dodatne informacije se lahko obrnete na Direktorat za gospodarsko diplomacijo na Ministrstvu za zunanje zadeve, Kontaktni osebi: mag. Roman Weixler, Tel: (01) 4782375 in mag. Ksenija Škrilec, Tel: (01) 478 2047.


Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne


Nazaj

Zagotovite si

brezplačne podporne storitve za svoje podjetje

Pridružite se

hitro rastočim podjetjem v inovativnem okolju

bodite obveščeni

in se naročite na tedenski informativni bilten

Preglejte ponudbo

domačih javnih razpisov