Prijavite se na brezplačni tedenski informativni bilten.

Pridružite se 40.000 zadovoljnim prejemnikom e-priročnika.

Prijavi se Priporoči vsebino prijatelju

Moj spletni priročnik

Brezplačna delavnica – »Predstavitev izvirnega spletnega marketinga s pomočjo spletne oglasne deske – novost na Goriškem in tudi v širšem slovenskem prostoru. Podjetniške ideje in iskanje priložnosti na trgu.«

Številka 27-2011 | Področje: Poslovni dogodki

Datum: 7. julij 2011, ob 13.00 uri

Kraj: Območna obrtno podjetniška zbornica, Gradnikove brigade 6, Nova Gorica

Regijska razvojna agencija Severne Primorske d.o.o. Nova Gorica skupaj z JAPTI organizira brezplačno delavnico za potencialne podjetnike na temo: »Predstavitev izvirnega spletnega marketinga s pomočjo spletne oglasne deske – novost na Goriškem in tudi v širšem slovenskem prostoru. Podjetniške ideje in iskanje priložnosti na trgu.«. Delavnica bo potekala v četrtek, 7. julija 2011, ob 13.00 uri v Območni obrtno podjetniški zbornici, Gradnikove brigade 6, Nova Gorica.

Program delavnice:

- Predstavitev izvirnega spletnega marketinga s pomočjo spletne oglasne deske – novost na Goriškem in tudi v širšem slovenskem prostoru. Podjetniške ideje in iskanje priložnosti na trgu.

  • Predstavitev podjetja ESPEHO, dogodki, oglaševanje, marketing in ostale poslovne storitve, Edith Trebižan, s.p.
  • Zakaj je marketing eden temeljnih dejavnikov uspeha?
  • Zakaj predstavljajo interaktivne rešitve dejansko sliko vašega podjetja?
  • Predstavitev idejne rešitve: novost na trgu, ki rešuje marsikatero problematiko »SPLETNA OGLASNA DESKA«.

- Podjetniške ideje: kako do podjetniške ideje, zgodovina nastanka podjetniških idej, v kateri panogi delovati, katero organizacijsko obliko izbrati, vloga podjetij v povezavi s konkurenčnostjo, vloga podjetij v povezavi z razvojem kraja, internacionalizacija poslovanja, tržna naravnanost MMSP in ostalih podjetij, učinkovitost in uspešnost poslovanja podjetij, vodenje podjetij, ustvarjalnost, podjetniška kariera, primeri dobre prakse MMSP iz okolja.

- Vprašanja in odgovori.

Delavnica je namenjena: potencialnim podjetnikom. Vabljeni tudi podjetniki začetniki, podjetniki, ki želite izstopati in uspešneje poslovati, inovatorji, potrošniki in ostala zainteresirana javnost.

Udeležba na delavnici je brezplačna!

Prijave: Vaša predhodna vprašanja in potrditev prihoda na delavnico so dobrodošla po telefonu: 051 382 266, 051 313 883.


Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne


Nazaj

Zagotovite si

brezplačne podporne storitve za svoje podjetje

Pridružite se

hitro rastočim podjetjem v inovativnem okolju

bodite obveščeni

in se naročite na tedenski informativni bilten

Preglejte ponudbo

domačih javnih razpisov