Prijavite se na brezplačni tedenski informativni bilten.

Pridružite se 40.000 zadovoljnim prejemnikom e-priročnika.

Prijavi se Priporoči vsebino prijatelju

Moj spletni priročnik

Večer z uspešnim podjetnikom - g. Andraž Tori (Zemanta d.o.o.)

Številka 20-2011 | Področje: Poslovni dogodki

Datum: 18. maj 2011, ob 17.00 uri

Kraj: Inkubacijska pisarna UIP v Kopru, Ferrarska 8, objekt Ogrlica

Univerzitetni razvojni center in inkubator Primorske vabi na Večer z uspešnim podjetnikom - g. ANDRAŽ TORI (Zemanta d.o.o.), ki bo v sredo, 18. maja 2011, ob 17.00 uri v Inkubacijski pisarni UIP v Kopru, Ferrarska 8, objekt Ogrlica.

Andraž Tori je tisti mladi podjetnik, ki je z vztrajnostjo in številnimi poskusi na raznih tekmovanjih skupaj s svojo ekipo uspel prepričati investitorje za 50.000 EUR semenskega kapitala. Zemanta je svojo priložnost našla na področju inovativnih rešitev za bogatenje vsebin na spletu. V zadnjih letih, ko so blogi dosegli svetovno priljubljenost je Zemantin dodatek pri pisanju bloga razveselil številne avtorje blogov. Zemanta avtorjem bloga, glede na njihovo vsebino, predlaga dodatne vsebine, ki obogatijo zapis s slikami, povezavami na razlage in sorodne teme ter druge povezave. Več na http://www.zemanta.com/.

Kako prepričati investitorje? Kaj vse je žrtvoval za globalni uspeh? Katere inovativne rešitve še ima v glavi? Kaj mu pomeni mreženje? Vse to in še mnogo več boste izvedeli, če se dogodka udeležite.

Zaključek večera z degustacijo vrhunskih vin.

Vstop prost.

Prijave: Zaradi omejenega števila mest vas prosijo, da se na dogodek prijavite: http://www.uip.si/ (Prijava na dogodek) ali preko e-pošte: info@uip.si ali po telefona: (05) 611 79 50.


Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne


Nazaj

Zagotovite si

brezplačne podporne storitve za svoje podjetje

Pridružite se

hitro rastočim podjetjem v inovativnem okolju

bodite obveščeni

in se naročite na tedenski informativni bilten

Preglejte ponudbo

domačih javnih razpisov