Prijavite se na brezplačni tedenski informativni bilten.

Pridružite se 40.000 zadovoljnim prejemnikom e-priročnika.

Prijavi se Priporoči vsebino prijatelju

Moj spletni priročnik

Seminar – »Kako poslovati s Poljsko«

Številka 19-2011 | Področje: Poslovni dogodki

Datum: 14. junij 2011

Kraj: Gospodarska zbornica Slovenije (GZS), Dimičeva 13, Ljubljana

Trenutna gospodarska situacija na Poljskem, možnosti za sodelovanje ter praktične in konkretne izkušnje podjetij pri poslovanju s tem zanimivim trgom

Poljska postaja pomembna gospodarska partnerica Sloveniji, kar dokazujejo tudi številke o blagovni menjavi med državama v preteklem letu, kjer se je ta država s preko milijarde evrov skupne blagovne menjave uvrstila na visoko sedmo, po izvozu pa celo na peto mesto. S tem se Poljska nedvomno uvršča med strateške gospodarske partnerice naše države, pri čemer pa je priložnosti za še tesnejše gospodarsko sodelovanje nedvomno veliko.

V drugi polovici letošnjega leta Poljska prevzema predsedovanje v Evropski uniji, pred kratkim je v Ljubljano prišel novi poljski veleposlanik, v oktobru bo Gospodarska zbornica Slovenije organizirala obisk gospodarske delegacije na Poljsko… skratka, kar nekaj je razlogov, da bodo na Gospodarski zbornici Slovenije v sodelovanju s Poljskim Veleposlaništvom ter slovenskim iz Varšave v torek, 14. junija 2011 pripravili seminar z naslovom »Kako poslovati s Poljsko«.

Na seminarju želijo slovenskim podjetnikom predstaviti možnosti za sodelovanje, trenutno gospodarsko situacijo na Poljskem, predvsem pa tudi praktične in konkretne izkušnje nekaterih podjetij pri poslovanju s tem zanimivim trgom.

Program seminarja je v pripravi.

Prijave: Vse, ki vas udeležba zanima vabijo, da si rezervirate termin, lahko pa jim pošljete preliminarno prijavo na elektronski naslov: nbslp/kbsfAh{t/tj.


Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne


Nazaj

Zagotovite si

brezplačne podporne storitve za svoje podjetje

Pridružite se

hitro rastočim podjetjem v inovativnem okolju

bodite obveščeni

in se naročite na tedenski informativni bilten

Preglejte ponudbo

domačih javnih razpisov